25 octombrie 2017

Știri pe care dorim să le auzim

Domnii Cornel Minunatu și Igrasie Matei au promis bucureștenilor 5.000, cinci mii, de parcări, în zona centrală. Cu o lopată au început. Primele 2.000, două mii, sunt în zona Colțea, pe parte sudică, acolo unde sunt bolnavii de enterocolită, celelalte 3.000, trei mii, fiins suspendate peste Biserică, Universitate, Sala Palatului și Circul de Stat. Întrebați ce planuri de viitor au, dânșii au răspuns: Țării cât mai mult cărbune și parcări și au plecat spre cartierul Colentina.

În timpul slujbelor de la Catedrala Neamului, în interiorul clădirii vor avea loc și meciuri de fotbal, astfel că neamurile amestecate din Liga de fotbal să-și audă Dumnezeii vorbind, gândind, cântând sau iubind pentru ei. Ba chiar înscriind și goluri.

Criminalul în serie Nădejde Vasile a declarat cu ocazia primirii suplimentului alimentar de la ora 10 constând într-o felie de margarină: Sunt absolut încântat de realizările dnei Firea în capitală. Voi ieși curând, o voi ajuta să facă curățenie în sectoarele 3 și 4 unde noaptea sunt parcuri foarte frumoase.

Naveta spațială care circulă între cartierele bucureștene Militari și Eroii Revoluției va avea stație și la Universitate.

Tramvaiul 21 va face legătura, din 2018, și cu cartierele Bragadiru, Mihăilești, orașele Londra și Munchen, precum și cu taberele de refugiați din Siria și Turcia.

Întrucât Andreea Marin, dânsa va fi reprogramată pe Canalul Cutare.

Noul pod de la Brăila va fi tumultuos din construcție.

Echipa României se va califica.

La nunta fiului nepotului de mătușă Mircea Celnasol au venit toți parlamentarii, întrucât Mircea Celnasol va fi viitorul președinte al României. S-a scandat Celnasol și România/Luptă cu Corupția!

Agenția de știri CĂLIMARA





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: