27 octombrie 2017

HOROSCOP săpt 30 oct - 6 nov


Sfântul Găleată cel Frumos este de serviciu cu Horoscopul.

CAPRICORN Nativii în căutări esențiale. O batistă emnormă, bicoloră vestește o mare realizare. Nu în Bucureșt. Dar și în București, pentru că este și o a doua batistă. Spre finalul săpt cresc ghioceii. Atenție mare.

SĂGETĂTOR Alinierea lui Pluto cu Venus n-are niciun rezultat. Nevasta este din ce în ce mai aspră, materialistă și guralivă. O ceartă cu ea nu duce la nimic bun. Vă trece prin cap că cea mai bună pereche a zodiei dvs este Fecioara. Căutați.

TAUR O altercație filozofică: Mai cresc cuiele după ce sunt confecționate? Adicî ele devin de 12 când au fost proiectate să fie de 14? Deigur nu, și pentru asta susțineți la Academia Română conferința științifică pe tema Cuiul de 14 mai înalt ca cuiul de 12. Duminică invitație la masă. Se va servi curcan. Nu ratați.

LEU Alinierea planetelor. Una din săptămânile alea în care totul vă iese. Mai puțin cu iubitul dvs. Distanța se mărește și este grav. Aveți grijă, țineți aproape. Să puneți zacuscă? De ce? E în oraș și e foarte proastă.

URS Discuții bilaterale: Cine a pus căcat pe clanță și pe care parte? Copii cresc câți alții în zece. Așa aveți impresia, dar nu toți sunt ai dvs. Copacul Înțelepciunii vă crește în grădină. Nu-l tăiați. E singurul din România.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: