31 mai 2013

TOP TEN

LOCUL 1. Andreea Marin, 890 puncte. Pentru că şi-a găsit un turc care o va distribui în serialul Suleyman de Eforie, unde va juca un rol de bucătăreasă, lucrul la care se pricepe foarte bine.

LOCUL 2. Cel mai mare steag din lume al Antenei 3, 760 puncte. Deşi este perfect inutil, a căpătat aceste puncte pentru că este românesc.

LOCUL 3. Adriean Videanu, 679 puncte. Pentru că dacă nu va câştiga în alegerile viitoare primăria Bucureştiului, se gândeşte să candideze la primăria Bulgariei, pentru că şi la Sofia este nevoie de borduri.

LOCUL 4. Disponibilizările de la Poşta Română, 529 puncte. Întrucât cei disponibilizaţi vor înlocui echipa de handbal OltChim sau vor pune umărul la reducerea populaţiei din oraş.

LOCUL 5. Horoscopul de azi, 499 puncte. Întrucât la zodia Vărsător scrie că un Vărsător bea lapte şi priveşte fericit pe fereastră, şi nu-i aşa.

LOCUL 6. Traian Băsescu, plecat la o întâlnire cu oameni de afaceri italieni, 390 puncte. Întrucât expresiile cutare şi cutare din limba italiană, care smulg bip-uri, nu sunt aceleaşi ca-n limba română şi ne putem trezi că una importăm şi alta exportăm.

LOCUL 7. Valiza lui Becali, 267 puncte. Întrucât, deşi a luat-o cu el în celulă, acum e goală şi nu-i mai este de folos.

LOCUL 8. La vie d'Adelle, 180 puncte. Întrucât o fi luat filmul Palme d'Or, dar a lăsat deoparte nume sonore: Roman Polanski, Jim Jarmush, Takshi Miike, Paolo Sorrentino, ca să nu  mai spunem de un Cărmăzan sau Saizescu de la noi, care nu au participat tocmai de-asta.

LOCUL 9. Iulia Vântur, care şi-a făcurt rost şi ea de un turc, Salman Khan, cu care nu ştim până acum ce face, 165 puncte.

LOCUL 10. Comisarul UE Oettingen, care a declarat că România nu poate fi guvernată, 122 puncte. Întrucât are dreptate, dar bătea la ochi şi nu era deontologic să-l punem pe primul loc.

De astăzi, în fiecare vineri, vă rugăm, stimaţi prieteni ai Călimării să contribuiţi şi voi la acest TOP TEN cu nume şi evenimente care vi se par onorabile de-a lungul unei săptămâni. Mulţumim.

Denis.

4 comentarii:

  1. Rezervă caldă la Top Ten-ul tău:
    1.Organizarea examenului de bacaluareat.
    Trebuie să ne bucurăm de aşa ceva, pen'că, în curând, fiindcă ştiu că nu vor lua examenul, nici un absolvent nu se va mai înscie.
    2.Gigi Becali dorea să împartă o roşie cu MM, în caz că sluguţa lui ar fi intrat la pârnaie.

    Fiindcă este credincios, Doamne-Doamne l-a ajutat, l-a băgat la bulău pe Jiji şi MM vine cu regularitate la el în celulă, ca să se obişnuiască cu ambientul,deşi el zice că doar ca să consume leguma respectivă, amândoi.

    3.Anularea contractului cu Bechtel

    Chestia asta a fost prezentată ca o mare realizare, după ce le-am tras americanilor vreo 2,4 mld.!!! De euro, iar ăia nu au construit decât vreo 50 de km de autostradă.Scump, maică, scump ! Oricum, ne pregătim de exploatarea gazelor de şist cu "CHEVRON"

    RăspundețiȘtergere
  2. domnu'sef, baga si niste puncte, ca e gratis, doar nu le dai din buzunaru-ti! asta cu Bechtelu' mi-a placut si mie. dupa ce ca i-am umplut de bani ca sa nu faca mai nimic, le mai dam bani si ca sa plece! hai, trai-ne-ar guvernantii care semneaza contracte din astea cîstigatoare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Okei, aşa fac pt vinerea viitoare, dar mai încape.

    RăspundețiȘtergere
  4. Okei, aşa fac pt vinerea viitoare, dar mai încape.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: