17 august 2011

Cronica de Suedia - 8

De miine incep scoala! De suedeza, normal. Sper la lipsa de ploaie intre 8.30-8.45 si 12.00-12.15. Bicicleta stie de ce. * Suedezii se antreneaza pentru sezonul de iarna. Au inceput sa lase felinarele aprinse peste zi. * Numai miine su-i poimiine si-ncepe festivalul de la Malmö, concerte gratuite, betivanii, fun in toate pietele. * Simbata e petrecerea crevetilor la mine la bloc, iarasi mergem cu gamelele sa mincam in cort, cu desertul la comun. Iarasi beutura si cintecele asortate. * Dupa care vine toamna (hahahaha).* Regiunea Skanes ne-a trimis un chestionar ca sa stie ea cit de (ne)multumita sint de serviciile pe care mi le ofera. Sa-i raspund??

2 comentarii:

  1. Ce "bine" e de voi Aida.... aici a inceput scoala de luni (cea normala- scoala mea... am de "ales" daca pe 1 sept sau 5 Oct... sau amandoua)
    Dar nu asta ma intrista, am iesit mai inainte la o tigara si cat am fumat-o... am numarat 10 stoluri de gaste care pleaca, iar de atunci se aud incontinuu cum trec. Semn ca aici.... si scoala si toamna vin mai devreme :(
    Pana ajunge toamna la voi... iti urez petrecere placuta "la creveti" si.... si atat(de scoala nu zic nimic, ca stiu cum e :(( )

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: