28 iulie 2011

Şi aşa mai departe

Căldură mare, copii, în dimineaţa asta. Atât de mare că poţi sta în casă, ieşi în oraş, găti la cuptor o mazăre cu carne sau bate nevasta. * Alegem ultima variantă. * Strigăm, ascunzând parul la spate: Anca!!! * Ea vine, crezând că de ziua ei i-ai luat ceva frumos, să zicem un palton. * Zice: de ce m-ai strigat, dragule! Mai zice: arăţi oribil. Iar zice: nu ştiu cum să te pedepsesc. Şi nici una nici două îţi dă ea cu un par în cap, de tu cazi cu căpăţâna pe cărţile lui Sadoveanu din bibliotecă. * Te îmbraci şi pleci la servici. * Pe drum ar fi bine să vezi Periferic, un nou film românesc a lu' un băiat care a învăţat regie în America şi filmul e foarte prost. * Că nu contează unde faci şcoala, totul e să ai ceva în cap. * Ajungi la Obor şi observi un grup de norvegieni cumpărând 300 de tone de îngrăşăminte. Unul din ei are şi o mitralieră. *Tu, dacă ai bâta la tine, că n-ai lăsat-o acasă, îi dai cu ea una norvegianului în cap şi uite aşa împiedici ceva ce s-ar fi chemat Masacrul de la Obor. * Şi aşa mai departe. * Cu lacrimi în ochi ajungi la servici. E linişte aici. * Doar o gagică epilându-se. * Întrebi: ce faci, mamă cu lama aia? Ea nimic. * O tristeţe sfâşietoare şi un drum înapoi spre casă. * Cam asta ni s-a întâmplat nouă astăzi 28 iulie, 2011. * Om mai vedea.

4 comentarii:

  1. Bre.... induci lumea in eroare: ai uitat sa scrii titlul cu litere mari :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce vorbesti, musiu? Calculatorul meu n-are litere mari. Uite asa!! Altfel?

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfintule, are dreptate Nimeni: cititorul nostru vrea sa stie de la prima clpire cine scrie! n-are rabdare sa astepte pina la semnatura - care azi e, miine nu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu Aida..... "faza" era ca citind textul.... eram deja in ceata neintelegand "nuanta"-"substratul" etc... ptr ca nu iti este specific TIE! De ce tocmai tie? ptr ca titlul era cu litere mici.... deci postul ti-ar cam fi "apartinut"!
    Ca daca era cu litere mari...... ma duceam inainte la frigider.... umpleam un pahar de vin rece (alb bineinteles) ma intorceam in sufragerie imi luam laptopul de pe birou si ma asezam comod pe fotoliu cu el pe picioare (laptopul nu fotoliul ;) ) sorbeam o gura de vin si ABIA APOI CITEAM TEXTUL!!! Ca la ce sfintenii scrie sfantul..... iti trebuie o recitire minutioasa de 2-3 ori, iar apoi.... minim o jumate de ora de "gandit" la analiza textului ;) =))=)) La tine e mai "usor" si mai interesant (aflu chestii noi despre viata si lucruri interesante) la "sfant".... e loc de prajit creerul :P:P:P
    De asta am atentionat: sa stiu si eu sa ma pregatesc cum se cuvine ptr.... cele sfinte!
    O zi buna...

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: