09 iunie 2011

Pe termen lung

Am vazut filmul asta aseara si m-a pus pe ginduri. Oare mie ce-mi va reprosa copilul cind va fi mare? Si mai ales cum sa ma comport ca sa aiba cit mai putine lucruri de reprosat?

2 comentarii:

  1. N-am vrut sa comentez fara sa vad filmul. Am reusit in sfarsit sa-l vad si BTW e un film tare bun. Ca veni vorba, mai zi-mi si mie despre filme d-astea ca m-am saturat de columbeni, buzuci si alte animale.
    Pe langa faptul ca mi-ai pus la incercare cunostintele de limba franceza (nu am gasit o subtitrare in limba romana), povestea te pune intr-adevar pe ganduri. Eu cred ca nu ar trebui sa te framanti acum pentru deciziile viitoare. Oricum, asa cum vezi, un copil nu va reprosa la nesfarsit unui parinte nimic; parintii sunt parinti si fac ceea ce cred ca este mai bine pentru copiii lor; iar atunci cand gresesc, nu trebuie sa reprosezi. Sunt parintii tai. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ar fi numai asta! dar vezi cita responsabilitate e in spatele fiecarei decizii pe care o luam si ce proportii capata fiecare cuvintel pe care-l adresam copilului.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: