25 martie 2011

Cit de milogi sintem

Si cit de bine functioneaza PR-ul multinationalelor. S-a deschis primul magazin H&M din Romania. N-avem bani, sintem saraci nevoie mare, tara se duce dracului, da' ne-nghesuim la inaugurare. Pentru toale se gasesc bani. Si daca n-avem bani ne ducem la magazin cu noaptea-n cap sa prindem un loc in fata, ca se da. S-au dat niste tichete valorice, iar "fericitii" si-au putut lua cirpe gratis, cum ar veni. Ieftini mai sintem. A, sa nu uit: au fost si vedete, intolite H&M pentru reclama de la om la om. Ca sa vezi cum unora le vine toala acasa, nu tre' sa se calce in picioare cu toti mitocanii pentru ea.

6 comentarii:

  1. Ieri am fost in vizita la un amic si am vazut faza cu H&M dar si "faza cu uleiul"... e strigator la cer dar.... asta este realitatea care ne inconjoara. Spicuiam din "interviurile" luate la coada respectiva (H&M) si intradevar nu imi pot explica cum preferi sa stai la o coada imensa constient ca nu ai sa iti atingi scopul (primii 50 sau 100)SI TOTUSI SA CONTINUI SA STAI!!!
    Nu degeaba marile concerne au succes: au succes ptr ca studiaza psihologia "clientului"...

    RăspundețiȘtergere
  2. n-as sta deloc pentru pomana de genul asta. chiar daca as fi sigura ca prind momeala.

    RăspundețiȘtergere
  3. ete-te, nah ! daca tu stai in suedia, noi, amarastenii n-avem voie sa ne clatim retina, nu ?
    fata, capra, cat ar fi de raioasa, tot cu coada-n sus sta...de-aia o si bate vantu'n coor !
    (nu SOV, ala , cand a batut, a luat averi)

    RăspundețiȘtergere
  4. FOARTE adevarat. Sunt milogi multi dintre semeni nostri. A da si a primi de poamana este "legiferat" si in calendarul nostru ortodox!!!

    La poamana mortului se aduna tot satul. Si saracul-sarac dar si cel cu o gospopdarie aratoasa. A primi de pomana este un alt sport natopnal ; si inca cu vechime.

    Mai de mult am participat -din obligatie de familie- la o pamana. O mama ii spunea fiului ( trecut binisor de varsta la care se face armata): serveste, serveste ca nu se stie cand o sa mai ai ocazia asta. Voila!

    RăspundețiȘtergere
  5. Constantin: just. sa ne rezumam numai la genul asta de pomana.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: