23 februarie 2011

Iarasi, bree??!!

continuarea trebii de aici.

9 comentarii:

  1. Haide maaaai, ca e frumos!!!!
    La Hell... deja s-au cheltuit cam 30 milioane EURO cu dezapezirea si tu... te "plangi"??? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. era mai bine sa nu fie cazu'sa se cheltuie atita. in fine... o veni ea si primavara la anu':((

    RăspundețiȘtergere
  3. Si la noi a venit iarasi iarna. Ceea ce poate fi ok, depinde in ce chefuri te afli... E mai aveam chef de nitica zapada, asa ca mi-a cazut la fix. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ete fleoshc! 5 tzanti de omat stau in calea fericirii tale?!

    RăspundețiȘtergere
  5. La a doua privire:

    Prima poza e mai interesanta la a doua privire:
    1. Io-te pe tanti cum merge cu bete de ski sa nu caza cumva si sa-si rupa gazometru'!
    2. Un cetatean cu spirit civic a dat zapada la o parte ajungand pana in strada. Mai socant este ca, dand zapada la o parte, pare sa o fi inghitit sau sa o fi topit la fata locului! Ca nu se vede s-o fi pus nici la vecini pe tarla (cum fac eu - dar cu acordul lui) si nici in mijlocul strazii (cum fac altii)...

    RăspundețiȘtergere
  6. Vlad, tanti si neni din astia cu bete vezi si vara. Si nu e pt echilibru sau mai stiu eu ce... e un soi de miscare. Merg la pas grabit si folosesc simultan bratele. Miscare pe care o fac si vara si iarna, si in general sunt persoane in varsta care nu mai pot alerga sau mai stiu eu ce.

    RăspundețiȘtergere
  7. countess: multumesc pentru explicatii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vlad: ai vazut ca primesti lamuriri, mai prompt si mai eficient de la countess decit de la mine:) asa e, suedezii practica sportul asta cu betele pe orice vreme si in orice anotimp. zapada nu a fost asa de multa, asa ca nu au fost probleme cu depozitarea nametilor. iar unul dintre cetatenii cu spirit civic - care sint, de fapt, angajati platiti sa intretina curatenia in patratul nostru de case - e... roman! inca n-am vorbir cu el, Raf insa da. l-a invitat la o tuica, da'omul a refuzat de frica sefului suedez!!!!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: