08 octombrie 2010

Hoooootiiiiiiiiiiiiii - 2

Nu credeam sa fac un serial pe tema asta, da'uite ca se-ntimpla. Hotii si banditii au spart masina varului din Suedia. A doua oara. Prima oara fuse cind cu haina de piele a lui barbate-miu, tot in Suedia, acu'fo niste ani. 
Deci ma pregatii eu dis de dimineata, adica la 9 jumate, de mers la cumparaturi. Merg in parcare, bag cheia in usa, o deschid si vad numai cioburi in fata ochilor. Pe moment n-am inteles nimic. Apoi mi s-a aratat geamul de la portiera mortului foarte spart si rasfirat pe scaune, bancheta din spate si covorase. Facui ochii roata, masina curata, exceptind cioburile, cam toate la locul lor, exceptind gps-u'. O vechitura care mergea ziua pe program de noapte. Bine, baaai, amatorilor, pentru atita lucru v-ati deranjat? N-ati vazut ca era o semi-rabla, juma' de buletin, cu pernuta-inimioara pe luneta?? La ce va asteptati, incompetentilor?? Unule, domnu'sef, vino, dom'ne, incoace, sa faci ordine printre misei!

7 comentarii:

  1. poi, nu poci sa viu, ca acum 4 ani mi-au spart si mie masina, parcata in fata casei si mi-au furat, sa mor daca te mint, GPS-ul !
    tot asa era, un harb, ca de fapt aia au furat numai ecranul restul matzului l-a lasat.
    so, nu prea poci veni , ca nush unde-i Malmoe...
    da' tu prindei si trimite-mi-i, ca-i fac cu ou si cu otet , de n-or sa mai fure aia, neam !

    RăspundețiȘtergere
  2. daca si politia in persoana e furata, io ce sa mai zic?? si n-ai analiza ADN? ca Sarkozy al francezilor asa a facut ca sa afle cine i-a furat scuteru'lui fie-su.

    RăspundețiȘtergere
  3. buei, tu esti fata "destupata" la gandire...ce ma bagi pe mine-n ceata?! alea de le facu sarkozy e pentru furturi de scuter...pentru GPS e altili...

    PS nush de ce dreaq aparu "prindei" cand, evident, corect, e "prinde-i" ???!!!...o fi de la vinul de-l beui inainte de-a scrie ?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Apoi, draga... Incep sa-mi pun intrebari... Mai stii cand fusei si io cu consoarta la Paris de staturam in Epinay sur Seine? (Hihihi! Politia de sub autostrada - pour les connaiseurs)
    Imi da senzatia ca stai prin v-un cartier de acelasi gen!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vlad: dreptu-i ca stam intr-un cartier interesant, o sa scriu cindva si despre asta... mi s-a spus insa ca asa e in marile orase si se inrautateste treaba de cind cu imigrantii peste numar si somajul in crestere.

    RăspundețiȘtergere
  6. ...sigur esti in Suedia? Scoate capu' pe geam si mai te uita odata.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eugen: mai stii?! azi la supermarket am auzit niste tiganeasca d-a noastra.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: