27 iulie 2010

Doua la un leu - 22

Box populi:
  1. DA: 41% din romani il vor pe Ceasca presedinte.
  2. NU: 66% dintre norvegieni (tot) nu vor in UE.

8 comentarii:

  1. 1. sa ia staff-ul lui basescu ca imediat face 51,ceva la suta si castiga !!!
    chiar buei, nici macar ceausescu n-a avut curaj s-o faca pe fiie-sa om politic ! stii ceva, pune-ma si pe mine la aia de-l vor pe ceasca !

    2.increzutii naibii !!! cin'se cred, dom'ne, astia ?!

    RăspundețiȘtergere
  2. e trist... au trebuit sa treaca 20 de ani pentru ca unii sa realizeze ca perioada de comunism era mai buna... e trist ca in 89 au murit niste oameni care aveau voiau o libertate de exprimare... e trist ca nu am reusit inca sa ne dam seama ca a fura e rau si ca a tepui pe cel de langa tine nu e o stare de spirit. as vrea sa cred ca inca mai putem face ceva din natia asta...

    RăspundețiȘtergere
  3. capca!: din cite stiu io, Zoia il critica pe taxu, de', a facut scoala la socialistii de la Sorbona, si teoria de acolo nu se pupa cu practica din Romania. nu-l vreau pe Ceasca inapoi, vreau lucrurile bune care erau pe vremea aia, ca erau si din alea bune. si nici UE nu e raiul pe pamint, cred ca ti-ai dat seama si singur:(

    JoHnny: cred ca oamenii sint dezamagiti rau de viata pe care o duc azi de-l doresc pe Ceasca inapoi. se fura mai cu perdea si nu erau diferentele atit de mari intre clasele sociale.

    RăspundețiȘtergere
  4. se fura dar era si de unde... pentru ca se muncea. acum se vrea totul moca dar de muncit... mai tarziu... cum zicea un amic: "pana si imnul spune ca dormim destul de adanc..."

    RăspundețiȘtergere
  5. tristetile astea le am si eu... ca ne furam caciula singuri, ca ne scoatem ochii reciproc, ca ne separam prin garduri cit mai inalte si averi cit mai mari. dormim noi, dar doarme si guvernul si ne ducem de ripa. 700 000 de romani nu mai au bani sa-si plateasca creditele. ce-o sa se aleaga de ei?

    RăspundețiȘtergere
  6. n-o sa se aleaga NIMIC. chiar NIMIC!!! romanii nu mai cu ce sa plateasca imprumuturile (in care ma incadrez si eu...) pentru ca la un moment dat era trendy sa faci credit pentru orice... toata lumea se imprumuta pentru ca se imprumuta vecinul... asta e, zic eu, furtul de caciula... oricum.. toata lumea spera la mai bine ca sa poata face alte credite... cam asta e mentalitatea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. "mai bine", adica piata de munca stabila si serioasa, pentru ca oamenii sa-si poate plati creditele pe care le iau... si sa inteleaga ca a lua credit e o responsabilitate, ca riscurile se calculeaza si ca totul se plateste. multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  8. asta e problema! ca numai o parte din ei s-a gandit la riscuri... restul, "creditul e trendy"... eu m-am intins cat mi-e plapuma desi eram sa cad si eu in plasa acestei fite. fiecare spera la "mai bine" dar fiecare are o alta parere despre cum este acel "mai bine". pentru mine ar fi mai bine daca as putea pleca intr-un concediu; pentru altii inseamna sa ajunga sa plateasca LCD-ul sau sistemulhom cinema... astia suntem in continuare si vom mai fi inca 100 de ani!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: