05 noiembrie 2007

Stire de ultima ora

Cica Rromica nu si-a violat victima! Citeste si te cruceste aici. Cam atit despre corectitudinea presei senzationaliste de pe la noi si de aiurea. Care povesteste totul despre razbunarea italienilor. Poa' sa zica orice. Si sa faca orice: ghetouri, stele galbene, deportari. Da' sa-l fluiere pe Adi Mutu, asta-i culmea tupeului! No, pina aici!

4 comentarii:

  1. Da, emotia a fost mult mai puternica asa. Un jaf si-o crima nu erau suficiente pentru a contura portretul romanilor barbari. Era nevoie si de-un viol.

    RăspundețiȘtergere
  2. azi am citit un alt articol. incredibila poveste continua cu iubita lui Rromica asteptindu-l toata viata sa se intoarca acasa si crezind pina la moarte in caracterul si nevinovatia lui. am ezitat daca sa pun sau nu linkul si pina la urma am uitat:)
    mi se pare stupefiant cum relateaza presa povesti de genu' asta. femeia nu era moarta si o urcasera pe nasalie. nu fusese violata si planuiau, cred, daca mai traia, s-o si insarcineze cu copilu' rromanului.
    incredibil.
    de ce citim stiri de genu' asta?
    de ce ne uitam la protv, la antena, la realitatea??
    de ce Hurezeanu (respect!) e pus in situatia sa vorbeasca despre violuri si omoruri?

    RăspundețiȘtergere
  3. esti cabotina...
    de cand n-ai mai vazut tut picior de antena mergand prin realitatea protveului?

    RăspundețiȘtergere
  4. ce-i aia cabotina??
    n-am mai vazur de mult, da' am citit un interviu cu stoiceasca&mindrutza care fac show la observator si sint preocupati sa se asorteze cu noile decoruri si mi-e suficient.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: