07 noiembrie 2007

Ministerul desertaciunilor

Ar fi trebuit sa fie un post no comment, dar am gasit si vorbe si imagini. Ce-ati zice de un referendum la propunerea ministrului?! Care sa fie, logic si economic, in aceeasi zi cu referendumul pentru votul uninominal si alegerile europarlamentare. Deci astea doua plus deportarea in desert. Un trei in unu. Preiau si editorialul lui Turcescu din Cotidianul, cu indemnul de a citi si comentariile cititorilor. Solidaritate, onestitate, rasism. Unde mai e granita intre toleranta si saturatie?

3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha, faza nasoala draga Aida e ca eu sunt de acord cu desertul asta... Unde trebuie sa depun banii ? Cum, nu sa face cheta ? Vorbesc serios, trebuie sa se inaspreasca pedepsele ca nu mai e posibil. La fel cum trebuie ca parlamentarii astia de rahat sa faca ani grei de puscarie pentru ceea ce fac tarii asteia. Care nu merita asa ceva. Tu ai plecat, bravo tie. Macar tu ai sansa unei vieti civilizate cat de cat. Pana ajungem si noi la un anumit standard inca mai avem de exilat jeguri din astea ce ne fac de rusine. Si in interior si in exterior.

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu de acord in mare parte cu ce zici, dar vezi tu, draga Eugen, noi NU sintem ministrul de externe al Romaniei. NUANTA FINA.
    si tot mai cred ca viata civilizata ne-o facem noi, n-o luam de-a gata de la altii... pai daca ar fi toate bune si frumoase in Occident, alde mailatii n-ar mai da oamenilor in cap. corect??

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: