02 ianuarie 2020

HOROSCOP 2020


Doamna Sistermorphine:


SCORPION – Deşi sunt membri PNL şi au pălăriile foarte tari, deşi deţin magazine de mezeluri şi fumează botanice, nativii au o misie foarte grea în 2020. Caută, caută. Îşifac o cadă imensă, stau în ea. Până prin mai. Din mai încolo, de când se dau bugetarii afară şi se reangajează din nou, nativii, în concordanţă cu PLUTO şi VERCINGETORIX, se îndrăgostesc de vecina de la etajul doi, cea care a fost antrenoare la Rapid. Lunile nov şi dec va ploua. Banii nu contează. Sănătatea nu contează. Fericirea-i aproape.

CERCUL. – De când războiul este la porţile Europei, nativii zodiei învaţă să dea semnale de regiment cu goarna. Adică la semnalul cutare atacăm Cartagina. În august. Când e jazzul acolo. La semnalul cutare atacăm Moscova. Acolo e iarnă. Vă trebuie căciuli, mănuşi, arme rapide, cărţi de joc. Forţă. Din septembrie noroc la plicuri. Primiţi o sută pe minut. Toate vă anunţă că aţi fost dat afară.

BALANŢĂ. – JUPITER se aliniază cu LUNA. Pe lună sunt chinezii dimpreună cu aliaţii lor coreenii de sud. Păstraţi secretul. Veţi câştiga enorm în noiembrie. O femeie bate la uşă cioc, cioc, cioc vreo cinci luni. Nu răspundeţi.

SĂGETĂTOR. – Muzica face diferenţa. Ăsta e adevărul. Cum să ajungi din urmă America de Nord şi Anglia? În fiecare duminică din an veţi primi câte o invitaţie la masă. Peşte, cartofi, smântână. PLUTO în casa a patra. Un an greu.

RAC – Nativii merg înapoi. Acum sunt în sec XII. Cam ce-ar trebui să aflăm? Prin decembrie un îngheţ nedorit, plăcut chiar.

TAUR – Nativii sunt la film. Portret al luptătorului la tinereţe, de Ticu Popescu. Ai noştri se plimbă prin pădure. Şi ai lor. Trag cu puşca niciunde. Ieşitul de la film e mai greu. Aţi văzut un film prost şi totul afară e la fel cu filmul. Deşi e vară, un tip are o căciulă de blană imensă. Pe finalul anului o femeie foarte frumoasă vă atacă. Scurt şi cu folos. Ţineţi aproape. De femei întotdeauna foarte aproape.

PEŞTI – Vecina de la etajul doi, cea care a fost sau mai este antrenoare la Rapid, intră cu fală şi în această zodie. Recrutează şapte oameni, îi pune pe coada măturii pe care o conduce şi zboară cu toţii spre Olimpiada de la Tokyo. Este vorba despre proba olimpică 7 în care numai românii au echipă. Deci o medalie de aur este asigurată. După olimpiadă, echipa 7 ceva cumva, ca să mulţumească partidului.

D.D.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: