03 mai 2011

Osama, la al nshpelea deces

Sa-i fie valurile line, desi nu cred ca de valuri are el parte acum.
Oricum, Obamericanu' a fost dragut: l-a lasat pe Wilica sa se-nsoare cu Cateluta lui si ne-a lasat si pe noi sa ne mincam micii linistiti. Cum era sa pice bomba asta mediatica de 1 mai? Ii mai ardea cuiva de facut gratare si aruncat peturi la drumul mare?

9 comentarii:

  1. chiar asa...i-or pune pomana lu' Osama? ca, daca da, o sa fie plin de romani...suntem un popor de asistati(pomanagii adica).

    RăspundețiȘtergere
  2. pai nu stiu ce obiceiuri postdeces au musulmanii. da' nu crez sa ne primeasca nici macar la o zama chioara, doar sintem prietenii americanilor!.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) obiceiul cel mai "important" post-deces la musulmani este faptul ca.... sicriul este recuperabil ;)
    Adica cadavrul e infasurat in panze sau mai "optim" bagat in sac si... aruncat in groapa la unghi de 45 grade (fundul sicriului este detasabil) ;)
    Morala: cu un sicriu ai ingropi pe toti talibanii ;))
    Si daca tot veni vorba de americani si mascaradele lor... si vad ca se tot pun intrebari-intrebatoare am si eu una : daca Neil Amstrong a fost PRIMUL om care a pus piciorul pe luna.... pe el cine l-a filmat??? (in filmul "original" se arata cum se deschide trapa si filmat din fata iese nenea...) Satul frate de mascaradele lor... acum americanii au mintea sucita si sarbatoresc, au uitat de furtunile de saptamanile trecute si de criza tot mai adanca in care sunt deoarece nu mai au nimic de "supt"....

    RăspundețiȘtergere
  4. domnu' Nimeni: oooooo, asta cu filmatu' din fata e atit de genial de simplu!!! chiar atit de prostibili sintem??

    RăspundețiȘtergere
  5. Eh, deja era fumat nea Osama asta... Nimeni nu mai era interesat sa cheltuie bani sa il gaseasca. Asa ca i s-a pregatit, regizat si executat obstescul deces. Eu vreau sa stiu acum: cand il inviaza?

    RăspundețiȘtergere
  6. fata, te-ntreb si io, ca lache? tu esti din vrancea? ca te vazui intr-un blog roll de vranceni...scuze daca-s indiscret !

    RăspundețiȘtergere
  7. unuleeeeeeee, n-ai inteles nika! is din Focsani si IN Focsani in clipa de fata, pentru inca fo citeva zile, dupa care Suedia o sa scrie pe mine, iarasi din nou!

    RăspundețiȘtergere
  8. poi tu de ce crezi ca-s politist, hm ? iti spui io, ca sa nu te uluiesti ! ca am ganduri putine, de-aia !

    RăspundețiȘtergere
  9. unule, nu te mai alinta:p
    ca daca exista vreo regula, atunci tu esti exceptia!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: