07 septembrie 2010

No comment, ca nu stiu suedeza


9 comentarii:

  1. văăăleeuuuuu, ruşine mareee!!!!!
    fată, un'te dusăşi, fato ?!!!
    ce ţară de smintiţi !!!

    PS cum se ajunge acolo?

    RăspundețiȘtergere
  2. bre unule, m-am crucit si io... ce sa zic, noroc ca nu stie sa citeasca copilu. cin'o invata sa buchiseasca ne intoarcem in tara noastra cea pazita de CNA si soborul de preoti de la BOR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fata, ala e un melanj din clipul fetei aleia, Sarah Silverman, cu tabloul lui Klimt (ala, cum îi zice... Le poisson rouge, sau Criticilor mei). Si nu ne duce pe noi cu presul, nu te da vikinga, ca tot în Franta esti. Daca JC Decaux e suedez, eu sunt Gara de Nord. Dar omerta.

    RăspundețiȘtergere
  4. voisinule, wouah! si prezise domnu'Klimt si de fuck si de Damon?? orisicum, scrise in gura mare in mijlocu strazii... crezi ca o sa vezi asa ceva la Paris? neam, ca si acolo e CNA.

    RăspundețiȘtergere
  5. poate se bazeaza pe faptul ca nu toti din suedia stiu si engleza :-)))))) poate fuking la ei o insemna "constipat" :-))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. anonim: e buna asta! numai ca aici engleza e un fel de a doua limba, cam toata lumea o vorbeste.

    RăspundețiȘtergere
  7. deci, nu vreau sa ti se urce la cap, dar, dupa ce am cetit jur nalele de bord pe 2006 si 2007, m-am hotarat: sunt sclavul tau, pe viata!libertatea-mi duca-se, si-asa n-am stiut ce face cu ea !!!
    in primul si-n primul rand, pentru faptul ca AI TRAIT pe vas, cateva luni. experienta mea vaporistica se rezuma la egee si adriatica si, insumate, fac vreo 20 ore...offf, nu vreau sa-mi amintesc!
    dupa ce am citit, iarasi, m-am decisara: fata de tine sunt la fel de talentat in ale scrisului cum ar fi un ciung fata de liszt(alt pianist nu gasii, repede, la indemana)
    te citii cu gura cascata, bine ca nu-i vara si n-am muste prin ecosistem !
    in final, mi-ar fi de mare ajutor sa-mi spui de-a dreptul cum sa ma adresez, amplitudinea plecaciunilor si cati metri sa fie ecartul fata de tine...
    fara nici o ironie!

    daca cumva nu-mi raspunzi, iti fac bolmoaje, ca stau in marasesti, oras cotropit de tigani, priceputi in de-astea!!

    RăspundețiȘtergere
  8. unule, deci de cin'ti-am citit declaratia de amor mi-au crescut aripi si nasu' inevitabil. foarte multumesc si gasesc ocazia de a spune ca blogul asta exista pentru a face publice Jurnalele de bord si pe cele de calatorie, in genere. restu' e vinare de vint. din nefericire, pretioasa-mi jumatate nu mai naviga, se zbate pe uscat cu program de proletar, asa ca nu mai calatoresc... de vreo 2 ani. imi lipsesc voiajele peste mari si oceane, nu pot sa-ti povestesc. sper ca peste niste ani sa reia timona (un fel de a spune, ca timona aia nu mai exista pe vapoarele mari, ai citit in Jurnale), cel mai bine pe un vas de croaziera, atunci sa vezi escale babane in toate porturile de fitze si intilniri epocale cu miliardarii si siliconatele de lux ale planetei. ohohoho sa te tii Jurnale la faza asta!!
    remultam cu plecaciune si iertaciune ca acum putin, rar si prost.

    RăspundețiȘtergere
  9. ... ca acum SCRIU rar, putin si prost, ca sa se stie despre ce e vorba in propozitie.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: