02 august 2010

Every heart is a revolutionary cell

The Edukators. Tinerii astia chiar schimba lumea. Al naibii de bine facut si de bine jucat. Si te mai lasa si cu o intrebare amara in coltul gurii: ce s-a ales de idealurile mele de la 20 de ani!? Asta daca ca ai avut vreunul  In orice caz, filmul asta iti arata ce-ai pierdut odata cu trecerea anilor si cresterea burtii.

8 comentarii:

  1. fata, mi-i dor de-o barfa, de aia, romaneasca! sincer, n-am chef de filozofii, cardul e gol iar sticla de bere la fel! ce trista-i viata, isn't?

    RăspundețiȘtergere
  2. stiam io ca asa se-ntampla: cand ai nevoie de un ajutor, nu-i nimenea sa ti-l ofere! gata, m-am saturat, ma'c sa ma omor!
    hait, nu poci, e un film atat de prost pe PROTV , ca nu-mi vine sa crez!

    PS Da' un'te muti, dom'ne, scuza-mi indiscretia? in Suedia? sa viu sa te ajut? no way, nu merg cu vaporiul si nici nu zbor, din varii motive, dar extrem de simple: ca vaporiul , nu, pen'ca-i mai multa apa decat poci bea, la o adica...
    de zburat, daca doamne-doamne voia ca omul sa zboare, ii facea pene pe maini. m-am uitat, io n-am! so, visul icarian nu-i de mine! dar, cred ca o sa traiesc si cu offul asta!

    RăspundețiȘtergere
  3. In Suedia, da. ajutor la spartu tirgului, cind sint cocosata de la atitea cutii si blestem fiecare pantof si geanta pe care tre'sa le impachetez?? in momente de-astea solemne realizez cit de practica era frunza aia a Evei... nici nu-ti trebuie fier de calcat pentru ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. AidoBe,

    Saraca femeia aia cu frunza, o purta vara pe canicula când n-avea nevoie si tomnai când dedea frigu' se vestejea si cadea...
    A propos de pantofi, ia si tu exemplu de la aia, cum îi zicea, Imelda Marcos: când a zbughit-o a lasat pantofii si a umplut cartoanele cu altceva mai util. Cu bani, ca-ncap mai multi. A propos, credeam ca-mi rezervi un loc într-o valiza bine captusita, nu-ntr-un carton... Ah, cruauté...
    Suedia, zici ?

    RăspundețiȘtergere
  5. cu cartoane ma servesc comersantii din urbe, valizele is contra cost. mai bine nu0ti dori, ca valizele plutesc... ptiu, ptiu, am ramas cu sechele de pe malurile dimbovitene.

    RăspundețiȘtergere
  6. haidi, bre, aia-n suedia n-au corent electric ???!!! da-ni si noua oarece semne e viata, ca ne e dor. ajunsasi, te cazashi, ti-o fi bine. indura-te si de noi, astia de ne gandim la tine!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: