05 iulie 2010

Doua la un leu - 14

Din ciclul am trait s-o vad si p'asta:
  1. Cica daca vrei sa te insori la Focsani, tre' sa ceri voie si de la vecini, nu numai de la tata socru si sa ai binecuvintarea politiei.
  2. Alde Warren Buffet si Bill Gates le cer confratilor miliardari sa doneze saracilor 50% din ce-au strins la ciorap. Astia nu stiu ca e suficient sa ridice o biserica?

7 comentarii:

  1. ha, ha , ha...suntem unici ! unici in prostia noastra!
    Focsaniul geme de mizerie si jeg, colcaie de cocalari dar pe noi ne arde-n c..., pardon, ne arde, de decibeli ???!!! poi, ce face nuntasu' saracu, sau , mai ales, mirele, daca gaborii nu-si dau acordul ?!
    parca vad ofiterul starii civile"de buna voie si acordul politiei, iei de barbat pe ..." ?suntem bengosi, ce mai!
    iar ailalti, e ca-n bancul ala, cu Radio Erevan :
    "e adevarat ca lu' Ivan Ivanisievici Ivanov, pentru c-a depasit planul la sovhoz, i-a fost facuta cadou o masina "Pobeda" ?
    raspuns:
    da, dar nu chiar asa! in primul rand nu era o masina, ci era o bicicleta! si nu i-a fost facuta cadou ci i-a fost furata!"
    asa si cu astia, vor dona 50% din castigurile lor prin aceea ca vor scoate pe piata cine stie ce produse, pe care le vom cumpara mai scump , ele fiind mai proaste!
    uff, ce-am mai scris!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. pai sa te fac scriitor in calimara, ca scrii mai mult decit mine:)
    ce doneaza pe o parte cistiga pe ailalta la impozite, las'ca stim noi:D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă rog, şi cel care a făcut ştirea ar trebui să ceară aprobare de la cititori ca să publice mai departe într-un ziar quality.
    Din titlu şi din primul paragraf se înţelege ce spui şi e loc de scris scenete, de bătut câmpii, de făcut mişto în ideea asta.
    Hotărârea CL caută însă doar să limiteze balamucul. Dacă un cort de nuntă ţi-ar bloca strada şi, fără voia ta, ai adormi câteva uichenduri cu Salam, Talent sau Valorosu, poate că ar avea noimă decizia.
    Dar, revenind, problema e la cel care a redat informaţia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doru: nu mi-ar placea asemenea cintece de leagan, sigur ca nu. faza e ca minunea asta se va intimpla (?) la Focsani, oras cu care am oarescare afinitati.

    RăspundețiȘtergere
  5. cu tot respectul pentru Doru...nu cred ca se fac nunti in focsani in cort, pe strada. de regula, in majoritatea covarsitoare, se fac la restaurante care, pentru a functiona, au nevoie de niste aprobari de la mediu, care printre altele, se ocupa si de masurarea decibelilor...
    este evident ca am inteles ideea, problema era ca sunt alte aspecte ce ar trebui sa preocupe onor consilierii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni, ideea era alta: aprobarea pe care o ceri nu este pentru căsătorie, ci pentru chef. Vrei foc de artificii în sufragerie? Ceri voie de la vecini, iar poliţia va accepta dacă ai ok-ul acestora. Nu au oamenii chef să te suporte, îţi cauţi o cârciumă.
    Vedeţi acum că ştirea nu are nicio legătură cu decizia CL? Când va fi publicată pe site o să ne lămurim.

    RăspundețiȘtergere
  7. haide, Dorule, nu ziceai tu ca e loc de facut misto si de batut cimpii? pai daca ziaristii o-ntorc asa de frumos din condei, noi de ce ne-am abtine? o sa vedem si decizia aia, da'nu stiu cit farmec o sa mai ramina.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: