22 ianuarie 2016

Mica Publicitate

Cumpăr căciulă blană cu urechi și fular care să răspundă la numele Florica, negociabil.

Vând sau nu vând garsonieră, nu contează, rog seriozitate, cartier Dudești cum te uiți la depou în stânga, etaj zece, ocupată, aer condiționat.

Opel Astra care nu se mai deschide de mult pentru că n-are uși, an de fabricație 2009, adusă Germania, 3.000 km, are un bilet de dragoste pe bord unde scrie așa: Gigi, nu mă mai suna, te sun io!, Clara!! Negociabil, binențeles.

Predau contract câine de vânătoare, credit 20 ani, avans 0 la sută, latră sau mai bine zis nu știm dacă mai latră, dar e vesel, mănâncă numai la Carrefour, galben cu stea albastră în frunte.

Vând telescop ruginit, dar se vede bine prin el viața politică de la noi. Acum când citiți anunțul, Vasile Blaga face o vizită de lucru la Secția 19 Poliție, Viilor, unde până în 89 a fost șef. Set lentile colorate. După ora 20.

Domn în vârstă caut fată tânără să-mi citească din Patapievici, Creangă și Cehov de la brâu în jos. Ofer cazare și masă, condiții bune. Rog seriozitate, după ora 19.

Schimb ultracentral.

Vând echipament naționala României. Dacă înșelați vigilența lui Iordănescu puteți juca cu el în meciul de deschidere al CE de fotbal de la Paris. Împotriva cui? Păi, a Franței. Negociabil sau pe bucăți.

Pod între Vadu Lat și Bucșani, nou nouț, neterminat, la curte 3.000 mp, distruge mașinile, preț fix 60.000 euro, că are deschidere de 10 m și lungime 50.

Cumpăr stele căzătoare. După ora 16.

Cumpăr știri din 1912. Seriozitate.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: