26 ianuarie 2016

Donald Trump în România

CLEJANI TIMES - În campania electorală pe care o suține pentru președinția USA, candidatul Donald Trump a trecut prin Clejani. A fost invitat de autorități, primar, preot, învățător, doi țigani cu viori, la discuții. Donald Trump a luat cuvântul și a recomandat autorităților locale să atace Japonia și Madagascar. Apoi s-a băut țuică și confeti.

RĂDĂUȚI CHRONICLE - Donald Trump în vizită electorală și în Rădăuți. Dânsul a observat că în oraș nu curge apa. A dat un telefon și i s-a adus din USA o cană plină, apoi a declarat că vrea să candideze și la primăria locală.

INFORMAȚIA BUȘTENIULUI - Bușteniul duce lipsă de tractoare și Donald Trump, candidat la președinția USA, a sosit în localitate cu o roată și doi grădinari. În acest fel a marcat locul viitoarei fabrici de tractoare de pe Valea Prahovei, tractoare care nu trebuie nimănui dar vor înlocui frunza de pe brandul de țară.

GIULEȘTI AUJOURD'HUI - Donald Trump, candidat la președinția Americii de Nord, aflat în vizită de lucru ]n capitala noastră a fost invitat la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Aici, viitorul președinte american a avut un dialog cu Mugur Ciuvică despre Institutul de Căutări Politice pe care marele gânditor român îl conduce. Dându-și seama că Mugur Ciuvică nu conduce nimic, Donald Trump a vrut să-l ia de nevastă.

REȘIȚA DIMANCHE - Donald Trump, viitorul președinte american este interesat de oțelăriile din Reșița. A cumpărat un kg ca să-i afle calitatea. Oțelul se îndoia, tremura, se desfăcea în șuvițe, cânta, mânca, se dezdoia deci nu era bun. Donald a recomandat ca oțelăriile se fie decorate de guvernul român pentru incompetență. Lucrul n-a fost acceptat, pe motiv de neamestec în treburile interne.

ARENA NAȚIONAL NEWS - Donald Trump singur pe Arena Național. Iarbă verde, porumbei, tribune goale. La un moment dat, strigă: Hai, Dinamo!!!

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: