15 mai 2011

HOROSCOP 16 - 22 mai

GEMENI. O iniţativă păguboasă vă face să staţi în balcon. Şi să aruncaţi cu pietre. Una se va întoarce şi vă va lovi în frunte. Schimbaţi-o, dar nu înainte de joi, când vor fi trei ceasuri rele. TAUR. Aruncaţi un piepten pe spate şi va creşte o pădure. Mergeţi tiptil prin ea până vă veţi găsi banii pe care i-aţi ascuns de ăia mici. Duminică, un telefon de la o gagică. Fiţi pregătiţi. FECIOARĂ. La păscut cu vecinii. Eternul Boc veghează să fie linişte. Luaţi iarbă şi pentru acasă. O întâlnire cu prietenii şi vechile probleme cu sănătatea dau peste voi. LEU. Se aliniază planetele. În direcţia Colentina. La Râu Colentina vor încep inundaţiile. Să aveţi o barcă. Luaţi pe ea doar ceva de citit, cum fac toţi românii care pleacă în locuri singuratice. VĂRSĂTOR. Nimeni nu-i mai presus de lege sau cam aşa ceva. CAPRICORN. Un iepure pe care l-aţi lăsat să crească prea mult vă cere socoteală. Începe o bătaie cumplită. Câştigă iepuroiul. Partea tristă e că vă va lua şi gagica. BALANŢĂ. O bere cu prietenii miercuri sau joi. Un bilet la 6 din 49 şi vă va ieşi un singur număr. Cu el mergeţi în instanţă şi demonstraţi că aţi câştigat potul cel mare. Baftă. Numărul trebuie să fie 8. PEŞTI. Luaţi o lopată şi săpaţi în jurul casei până vă vede gagica că sunteţi băiat de băiat. O veste nasoală pe joi sau vineri. Evident, ceva cu slujba dvs. Nu vă pierdeţi cu firea, greu veţi mai găsi ceva de lucru. SCORPION. La Cernica pentru încărcarea bateriilor. Cu salam, brânză şi ţuică. Vineri sau sâmbătă e al naturii lucru ceva, da' nu ştim ce. SĂGETĂTOR. Pâinea unsă cu unt cade întotdeauna pe partea unsă cu unt. Aşa şi? Păi, dvs trebuie să demonstraţi că e invers. În week end la mare. Da, da, la mare. SFÂNTUL VASILE.

18 comentarii:

  1. ???? Sunt Varsator???? Eu stiam ca sunt zodia Leu... iar partea cu cititul si singuratatea chiar imi convine :P
    O zi buna.... Sfantule

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha ha ha, in mod constant din aceste horoscoape lipseste zodia racului. Banuiesc ca racii is mai de decolo si mor le trebuie un 'oroscop special, numa pentru ei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu, Vlad se va opune si imi va spune ca nu, deloc racii nu sunt mai importanti ca oricare altii, ca is dus cu pluta si de regula debitez numai prostii pe care ar trebui sa mi le tin numai pentru mine. Eu iar voi musca momeala si voi incerca sa ii explic omului ce gandesc, cum glumesc si mai ales CAND glumesc, iar vom ajunge intr-un dead end dupa 24 de raspunsuri intre noi, iar va scrie Sfantu' sau Aida ceva, iar o sa comentez, iar o sa se opuna Vlad, iar voi scrie o postare prin care sa incerc sama "disculp", apoi iar, si iar, si iar. Daca la un moment dat va mai si plictisiti, musai sa ma anuntati, sa oprim odata toata tarasenia asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai, vai, Eugene. Racii erau la congresul PDL, se aliniasera nu stiu caror astre si nu apareau pe grila noastra. Dar, fii sigur, data viitoare, vom scrie numai despre raci. 12 zodii de raci si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vasile, tu erai anonimul? hai sa traiesti!

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Eugen: Doamne, bine ca stii tu ce gandesc si ce voi spune! Mare noroc am! Ce-ai zice matale sa comentezi de acum in numele meu? Hai ca iti dau procura!

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, Aida. Da-mi place cum se invartosesc discutiile. E al naturii lucru ceva si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dom' "s-asa mai departe!", las-o jos cu horoscopu'! M-ai pus sa iau o varianta simpla la loto, am dat 4,5o lei pe ea si profetia ta nu s-a implinit! Nu mi-a iesit NICUN numar! Sa stii ca te dau in judecata! Eeee, dracia dreaq!!!
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Vlade, am alte numere: 0, 44, 67, 19, 1 si 85. Cu astea ai dat lovitura si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  10. zero??!? buey, to faci misto di mini??? lol

    RăspundețiȘtergere
  11. Vlad: cu zero cistigi garantat! de-aia nu trece beletu'de masina de inregistrat, ca e rezervat zerou'numa'pentru jmekeri:p

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai, eu n-o sa joc zero... in schimb, 67 si 85 cu siguranta! Dar sa nu dea mama zmeilor sa nu castig, ca Si-asa-mai-departe o-ncurca rau cu mine! :))

    RăspundețiȘtergere
  13. totu'ie sa nu joci numaru'de la pantofi, in rest poti sa le bagi pe toate;p

    RăspundețiȘtergere
  14. Da' numarul de la pantofi ce-are? Nu-i si el numar? Ce-i discriminarea asta!?

    RăspundețiȘtergere
  15. cica numaru'asta a fost blestemat de vrajitoare sa nu iasa niciodata la premiu'al mare! daca-l joci, o sa iesi maxin, da'foarte maxim pe locu'doi:p

    RăspundețiȘtergere
  16. blestemate fie vrajitoarele blestemaciase... am citit prea tarziu postarea ta si am jucat 42... si-am mai imbatranit cu un an! Ptii, drace!

    RăspundețiȘtergere
  17. Vlad: pe rug cu ele! aci la mine pe dealu'suedez se practica bronzatul intensiv al vrajitoarelor. efect garantat pe veci:D acu'daca ai imbatrinit, ce sa-ti zic: bine ca ai de unde! la mai multe imbatriniri!

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: