30 ianuarie 2016

Surorile Monica: Tatoiu, Macovei și Ciuvică

Mariah Carey a acceptat să fie nevasta miliardarului australian James Packer. Urmează deci nuntă mare. Înainte de eveniment însă, solista i-a cerut lui James, simplu și modest, așa cum și cântă, să-i îndeplinească o dorință: Să fie invitată în platou la Măruță. Avea de spus câteva adevăruri dureroase pentru omenire și simțea că numai acolo le putea face auzite. James s-a conformat. În emisiune au mai fost invitate și surorile Monica,Tatoiu și Macovei, precum și bandul Direcția 5. Mariah Carey a vorbit despre hoții de mașini din Statele Unite și de comerțul ilegal cu mașini furate din State spre Ghana sau Sierra Leone. Surorile Monica au cântat cu bandul noua lor melodie LaLaLaM10, iar în platou s-a adus un cozonac cu nucă și săpun. La final, Măruță, copleșit de emisiune, a cerut-o de nevastă pe Mariah Carey, Andra a fugit cu miliardarul australian iar surorile Monica s-au mutat la emisiunea Monicăi Ciuvică. Vom reveni, că n-a fost asta tot.

Tânărul Nicușor Parfumdetei din comuna Fundata, județ Brașov, era cioban la oi în localitate. Avea în grijă vreo 300 de capete. Acum era la stână, asculta Surrealistic Pillow și se gândea: Mă duc la Bran, mă fac cavaler de Malta sau de Predeal, agăț o gagică în Râșnov, șutesc din Castel o armură și o cer de nevastă pe Minora, c-așa o chiamă pe gagica mea, Minora. Apoi, cer coloană oficială și mă duc la Poiana Țapului unde am o mătușă. Dacă nu-i acasă, o împușc. Zău o împușc. Își aprinse o țigară. Își dădu seama că gândea în pas cu timpul, tineresc, năvalnic, ca societatea civilă din București. Văzu apropiindu-se coloana oficială. Luă un kil de brânză, două de zer și se sui în prima mașină.

Familia Besnier, Franța, cea care deține una din cele mai mari companii lactate din lume, Lactalis, își bea laptele de dimineață pe domeniul lor de pe râul Loire. Bătrânul Besnier îi dădu 100 de euro tânărului Besnier și-i spuse: Ia banii ăștia, du-te în România și cumpără Albalact. Și adu laptele-ncoace. În ce? Într-o cană. Besnier Jr ajunse la Alba Iulia. În cinstea lui străzile fuseseră vopsite cu lapte. La primărie îl aștepta șeful ALDE, Tăriceanu, căruia i s-a repartizat acest ciubuc, numai lapte și miere, dar mai mult lapte și brânză Făgăraș. Tratative. Nu, că-i mai scump. Cât? 200 că 100 e a mea. În ce cană? În aia albastră că e culoarea ALDE. În aia albastră. Suit în avion, Besnier Jr făcu cale-ntoarsă. Aeronava făcut un popas deasupra Eleției. Besnier scăpă cana din mână. Avea să plătească cinci milioane de euro despăgubiri.

Sectorul 3 al capitalei va deveni Sectorul Verde. Vom avea cămăși verzi, bilete verzi, gagici verzi, frezuri verzi, cartofi verzi, mașini verzi, amenzi verzi, spectacol verzi, poante verzi, brânză verde, lopeți verzi și așa mai departe. Doar pentru locuitorii sectorului. Pentru cine nu stă acolo e degeaba. Ca noi.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: