10 ianuarie 2016

Știri pe care dorim să le auzim

Autostrada pentru biciclete făcută de nemți pentru ei va trece, după negocieri aprige, și prin România. Ea va lega Sibiul de Sibiu, pas cu pas, pentru ca invitații festivalului internațional de teatru din localitate să poată veni cu bicicletele.

Firma canadiană Bombardier va face tramvaie, vagoane de metrou, chioșcuri de ziare, coifuri militare, capace de canale, sarmale, mănuși, chiloți de tablă, magiun, mămăligă în România. Tratativele sunt în toi și se aștepată și un investor privat, ca să se poată constitui un parteneriat. Deocamdată învestorul român privat este la pușcărie, da' iese el și gata.

Cartea care n-a fost scrisă în pușcării este cea despre Ion Iliescu și ce-a făcut el la Moscova. Sunt mulți pușcăriași care știu, și chiar nepușcăriași care știu, iar cartea ar trebui să apară în timpul vieții marelui om politic, ca să zică dacă-i așa sau nu cu Moscova asta unde el a studiat apele.

Pentru Capricorni, săptămâna 11 - 17 dec 2016 este una bună: vor primi bani, îi vor pierde, vor trimite un plic, vor merge la patinoar. Se deduce de aici nu știm ce cu alinierea planetelor.

Celebra Motorola americană, cumpărată de chinezii de la Lenovo mai deunăzi, a fost falimentată special. Chinezii se orientează acum spre lansarea unui brand românesc numit: "Brânză bună în burduf de Dragon".

Festivalul Internațional de Film Feminin "Borce-ar-fi, numa să' nu faci gemeni" se va desfășura într-un centru de butelii din comnuna Clejani, județ Giurgiu. Lista scurtă a filmelor calificate pentru finală este secretă. Premiul "Butelia de Aur" va consta în bani. Mulți bani.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: