05 ianuarie 2016

Știri pe scurt

România pe culmi de civilizație și progres: Acum 60 de ani nu puteai intra într-un WC CFR, pentru că era plin de căcat. Azi e la fel. În curând, călătorii vor face în compartimente la un preț dublu, pentru că trebuie mărite salariile ceferiștilor.

Nu trebuie să vedeți filmul The Lobster al lui Wes Anderson. E prost, plicticos, iar Collin Farell prea gras. Este din seria de filme degeaba despre care cei care nu se pricep zic că ceva, ceva e.

La Snagov, de unde venim, o trupă de elefanți gonflabili a intrat în grădina noastră și ne-a cerut, nici mai mult nici mai puțin, să repetăm incendiul de la Colectiv, ca să se termine odată cu speculațiile. Așa că acum, noi dăm foc Snagovului.

Suntem în plin Capricorn. Nativii zodiei au o relație specială cu Sirenele din Marea Neagră. Pentru că cele din Marea Neagră au dispărut, Capricornii vor cere o majorare de salarii. Nu o vor obține.

Piticii de ipsos de pe DN1 dimpreună cu berzele, găinile, broaștele sau porcii din același material vor invada Bucureștiul în noaptea de 22 ianuarie 2016. Cu această ocazie, dl Raed Arafat va declara: Suntem pregătiți, am fost și vom fi pregătiți. Îl voi suna pe Piedone, ne vom ocupa, avem 5 salvări în Ghencea, 8 medici la Dinamo și steaguri cu care să semnalizăm dacă e nevoie.

PUBLICITATE O babă moare pe trecerea de pietoni. Pompierii, SMURD și Poliția ajung înaintea ei. Baba, când vede așa o desfășurare de forțe, își revine și-o ia la fugă spre Athene Palace. Apare sloganul: Cu Clei de Oase, vederea mai bună.

Într-un autobuz de pe linia 331 a venit vara.

România nu poate rămâne nechelită de păduri, pentru că din exportul de lemn vin banii de pensii. Și, și-așa-s puțini.

VREMEA E o ceață groasă sau cam așa ceva.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: