04 iunie 2016

Știri pe care dorim să le auzim

1. Problemele RATB-ului, ale parcărilor și ale infrastructurii capitalei nu sunt aceleași pentru Firea, Predoiu, Nicușor sau Barbu. Ba chiar ALDE Barbu are următoarea soluție inedită: Privind la estetica trecerii prin stație a unui autobuz, la inefabilul energic, vremelnic dacă vreți al opțiunilor din traseu, este normal ca RATB-ul să facă din el însuși un eșec. Un eșec asumat. Și atunci de ce să nu simplificăm lucrurile? Propun desființarea stopurilor și păstrarea unuia singur la intrarea în Militari, care va fi tot timpul verde. Vine omul de la Pitești sau Caracal, vede verde și-și face de cap cu mașina prin București fără să-l mai întrebe nimeni nimic.

2. Problema căldurii din apartamente va fi rezolvată definitiv de candidatul Turcescu. Dânsul are o soluție pe cât de simplă, pe atât de emoționantă: Căldura din mijloacele de transport RATB va fi captată de RADET și distribuită în apartamente. Astfel vor scădea prețurile facturilor, călătorii nu vor mai folosi transportul în comun ci vor merge pe jos sau pe biciclete, copiii vor sta acasă unde e cald și bine iar sistemul sanitar va fi mai primitor fiind dotat cu mai multe sobe.

3. Podul care va lega Londra de București va avea câteva pasarele și în Calafat, Zimnicea și Viscri. În aceste localități, Fundația Prințului Charles învață femeile să brodeze ii românești. Cu ajutorul podului, aceste ii vor fi exportate în Anglia pentru a fi purtate de armata regulată britanică. În localitățile menționate mai sus vor exista și popasuri auto. Automobiliștii care circulă pe acest pod spre Dover sau Galați vor servi sandvișuri cu salam hexipharma, unul bun de tot, cu gust de șuncă de Praga.

4. Îmbrăcată toată în albastru cu pete mov și având în brațe un prunc nou născut, Fecioara Maria trecu pe la Primăria Capitalei. Era-ntr-o joi, zi de audiențe. Nicușor Dan, flatat de vizită a întrebat-o ce dorește. Fecioara i-a răspuns: Aseară Vântul Bătea, AVB. Nicușor Dan a luat act și de atunci, în București, se desfășoară în fiecare duminică maratonul pentru toate vârstele Aseară Vântul Bătea, AVB.

5. Incinerat de aproape doi ani, cetățeanul Inspir Pleonasm se spăla pe mâini cu untul furat de la Mega-ul din colț. Își puse o pălărie și se duse la Primăria Generală. Luă bonul 33. Fu strigat și-și spuse păsul: Canalul Dunăre Marea Neagră să treacă și pe la Crematoriu. În felul acesta poate merge și el la mare. Primarul notă în agendă și-i promise solemn dlui Inspir că problema se va rezolva în câteva zile. Așa a și fost.

6. Cumințeniea Pământului a fost văzută în metroul parizian cerșind ca să se întoarcă definitiv în România. Văzând-o fără chiloți, poliția franceză, în zilele acestea în alertă maximă din cauza europenelor de fotbal, a dus-o pe Cumințenie la secție, i-a cumpărat chiloți și i-a dat un cec de 6 milioane de euro, adică exact de cât avea nevoie. Acum, Cumințenia Pământului este în Centrul Vechi și poate fi admirată și de celelalte Cumințenii din Basarabia care-și fac veacul pe-acolo.

7. Următorul Dala Lama va fi un copil de doi ani neîmpliniți din comuna Bulbucata, județ Giurgiu. Acum când dăm această știre, viitorul Dalai se scaldă în Neajlov ajutat de mama sa care-i citește din Confucius, Kirkegaard și Ioan Groșan.

Agenția CĂLIMARA







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: