14 iunie 2016

Ne trebuie dosarul CNSAS al lui Ion Iliescu

Din când în când, când toată lumea uitase de CNSAS sau probabil credea că sunt inițialele alea cu Sănătatea, deci din când în când ni se mai flutură pe sub nas câte un dosar de colaborator al Securității. Aproape numai în Adevărul. Au apărut dosarele lui Mircea Albulescu, Andrei Marga, Miron Cozma, Marian Munteanu, ca să le pomenim pe cele mai recente, dar și cele ale unor Ion Besoiu, Ioan Groșan și alții, mulți, mulți alții. Și credem, de-asta și scriem, că e cazul să apară și dosarul prietenului nostru comun Ion Iliescu. Pentru că noi nu credem că dânsul este neprihănit. Numai dacă ne întoarcem la perioada școlii de la Moscova și putem zgârâia puțin activitatea dânsului de acolo, că doar n-o să credem că dânsul a făcut în celebra capitală comunistă doar școala de băut apă. Sau de prevenirea inudațiilor. Măcar așa de ziua Mineriadei și acest lucru ar trebui să se întâmple.

Nu RATB trebuie să fie gratuit, ci activitatea partidelor. Ar trebui să nu li se mai dea bani de la buget, din taxele noastre, nu de alta dar poate nu i-am mai vedea la televizor împăunându-se cu țoale, idei proaste sau hăhăieli despre nu știm ce idee politică. Ce tare ar fi. Vii la Parlament după orele de lucru. Ești tâmplar, ești ales să mă reprezinți și n-ai un ban în plus față de salariul tău de la lemne.

Hillary Clinton va câștiga prezidențialele din Statele Unite. Imediat ce se va instala la Casa Albă dânsa va lua la colindat Maramureșul să vadă ce-a mai rămas nevândut după Prințul Charles. Dânsa va cumpăra oile din Baia Mare, din turme, nu din oraș, va cultiva pe spații mici legume și fructe, va ajuta școlile nevoiașe pas cu pas și va face al 52 lea stat american din satul CUTARE, nu-i spunem numele ca să nu ne trezim cu tot Senatul acolo.

O nouă țară pe harta lumii: Țara Bretelelor. Situată în Țara Zarandului din munții Apuseni, noua unitate administrativă a luat ființă în urma unei predicții geniale a unui locuitor al ținutului, domnul Feldefel Georgescu, de profesie chirurg la o stâna de albine. Dânsul a prezis încă de acum cinci ani: Omenirea, înainte de a fi sfâșiată de schimbarea climaterică, înainte de a fi halită de globalizare sau terorism va rămâne fără nasturi. Extraordinar, să-ți închipui planeta umblând cu pantalonii în vine, cu cămășile desfăcute și așa mai departe. Așa că dânsul și-a făcut la stână un atelier de bretele iar acum este în stare să exporte câteba milioane pe zi de toate culorile și mărimile. Apoi, și-a înregistrat acțiunea la OSIM, iar de la OSIM la ONU, pentru a deveni țară cu drepturi depline. Dacă aveți de gând să treceți pe acolo, cereți la ghișeele CFR: Bilet pentru Țara Umbrelelor și orice tren vă va lăsa în centrul capitalei lor, Fandocity de la Orașul Fandosit.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: