08 iunie 2016

Gabi Firea scapă în președinte al României

După ce va face câteva proiecte utile Bucureștiului, altele inutile că cum e obiceiul pe la noi, după ce va mătura electoral prin fața unei maternități, după ce va curăța doi cartofi în piața Obor sau după ce va șterge cu buretele câteva contracte fără licitație roase de vremi, deci uitate prin sertare și netrebuincioase, după ce va da sfaturi site-urilor feminine, după ce se va plimba cu o găleată prin zonele inundate sau va deszăpezi Transfăgărășanul, ei bine, doamna Gabriela Firea va fi câștigat suficient electorat cât să atace Cotroceniul și așa slab apărat de dl Iohannis. Pas cu pas, veți vedea câtă dreptate vom avea, noul primar general al Capitalei își va construi o platformă solidă pentru prezidențialele din 2018 sau 19. Iohannis poa' să-și dea demisia de pe acum. Și, veți vedea, doamna Gabi Firea va câștiga la pas. La unul singur, nu la câte i-au trebuit dlui Iohannis să dezamăgească.

În locul doi va veni USR-ul lui Nicușor Dan. Mare partid de opoziție. Și cu asta, impresia că marea schimbare din România a avut în sfârșit loc se va fi desăvârșit. În noul USR se vor înscrie și Blaga și Gorghiu, și Tăriceanu și Arșinel, și Orban sau Trupa Taxi, Leșe și ceilalți, ca să sprijine proiectele micuțului lider de partid Nicușor Dan, proiecte viabile, pe spații mici, de lemn, sănătoase, vesele, dar necunoscute.

Presa din România din nou lamentabilă, lipsită de coloană vertebrală. În ajun de locale citim următoarele știri: Tăriceanu își face griji, Alina Gorghiu și-a uitat buletinul acasă, Blaga a coborât din mașină sau Iohannis așteptat la secție pas cu pas. De ce trebuie să știm că Tăriceanu își face griji? Și chiar, de ce își face dânsul griji? Apoi, aflăm de la BRAT, că tirajul ziarelor scade și scade și iar scade până la dispariția de pe tarabe sau de pe net.

În campania de la locale niciun politician n-a scos vreun pâs despre muzică, teatru, cultură, studenți, școală, grădinițe. Cumva Firea, dar nu de ajuns. Dânsa va apăsa pe această pedală, nasoală de altfel, în campania pentru Cotroceni.

Candidații fără cazier au avut șanse foarte mici la localele din 5 iunie 2016.

Domnul Ionel Infrastructură, cugetător liber din comuna Obedeni, județ Giurgiu, colaborator al bloggului CĂLIMARA CU CERNEALĂ ne-a declarat: Dacă dispare PNL-ul, și se va transforma ca PNȚ-cd-ul într-o cârciumă în piața Rosetti, atunci dânșii, peneliștii, trebuie să-și facă o cârciumă în sens opus, adică în Militari, pentru ca automobiliștii care ies din oraș p-acolo să poată bea o bere în cinstea Gabrielei Firea, prezentă la fața locului cu o carte de Norman Manea sub braț.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: