18 mai 2016

Știri pe scurt

Investiția Daimler n-a vizat niciodată România cum mint ziarele de la noi. Nemții de la Mercedes au vrut de la început Polonia întrucât de la fabrica de acolo se poate ajunge în 17 ore la Bremen, din România, în speță Brașov, nu. În România nu-ți ajung 17 ore nici să ieși din țară pe oriunde ai vrea s-o apuci. Se pare că și Renault se va muta curând sau nu va mai investi niciun ban în România din aceeași cauză a infrastructurii de căcat indigene.

Din cauza pescărușilor care-ți fură friptana din farfurie sau îți varsă paharul de vin pe rochia de seară a gagicii, direcția hotelului de lux Martinez, Cannes, a angajat câțiva șoimi. Aceștia planează desupra terasei Martinez și gonește obraznicii pescăruși. La noi, șoimii vor fi folosiți de poliție la prinderea hoților.

Pictorul englez John Marshall, Sussex, Anglia, pictează de când se știe numai vaci. De lapte, de carne, de ouă, de blană, de pălăvrăgeală și așa mai departe. El va fi chemat și în România ca să le picteze și pe alea din parlamentul nostru.

PUBLICITATE Doi tineri la dentist. Ea îi spune: Mmmja diișlac. Nu se-nțelege, că n-are dinți. El îi răspunde: S-o crezi tu. E mai lungă, mai albă, mai ca la țară, na!! Și-și dă pantalonii jos.

Maria Tănase n-a fost singura recrutată de Eugen Cristescu, șeful Siguranței Statului din anii 40 secolul trecut, ci și Mihai Beniuc și Zaharia Stancu.

În Bulgaria au luat ființă unități paramilitare numite Vânătorii de refugiați, care se ocupă în exclusivitate cu cafteala imigranților clandestini veniți pe ruta Siria, Turcia, Grecia. Și la noi va fi la fel cât de curând. Brigăzile para vor vâna numai refugiații de la un partid la altul.

PUBLICITATE Doi tineri la dentist. Apare doctorul și-i chiamă în cabinet. Începe o bătaie din gelozie. Ea îi vrea pe amândoi. Amândoi o vor pe ea. Injurii. Topoare. Medicul le dă cu Hexipharma în ochi. Nu se întâmplă nimic. Cei doi sar pe medic. Îi taie capul. Slogan: Capul tăiat, sabia nu-l taie.

Brexit ar fi dureros pentru locuitorii comunei Clejani, județ Giurgiu, întrucât pe tricoul șefului cârciumii care le dă băutură pe caiet scrie Anglia.

SPORT Finala Cupei României, Dinamo CFR Cluj. E nedrept să se bată doar câte 5 lovituri de la 11 metri pentru departajare. În campionatul nostru, măcar în campionatul nostru, loviturile ar trebui să fie 40 la 40. Atunci să vezi valoare.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: