26 mai 2016

Jurnaliștii de investigație

Doamna Monica Ridzi, acum ani de zile, și-a dat seama că fură prea mult: Făcea ce făcea prin 2 Mai, cultiva varză pe ascuns din banii ministerului pe care-l conducea, trimitea în Cosmos petarde mincinoase precum că Sportul românesc este pe primul loc la oină și la lupte, ba chiar și la haltere, într-un cuvânt ducea o viață foarte grea dimpreună cu copiii ei cărora le cumpărase mașini de un miliard de euro tot din banii Ministerului Sportului de la secția șah. Sursele noastre spun că a început să se simtă prost. Așa că a început să caute un jurnalist de investigație la care să se povedească. L-a găsit pe Tolontan și restul e istorie, dar o istorie nasoală pentru ea: pușcărie, chestii.

Doamna Elena Udrea, acum ani de zile, din banii Ministerului pe care-l păstorea a organizat Gala Bute din banii dezvoltării județului Mehedinți, cel mai sărac din țară. Dar n-a fost numai asta. A cumpărat moșii din banii de săli de sport, a făcut săli de sport fără acoperiș, acoperișurile ducându-le în satele care n-aveau, exemplu Clejani, care are acum un acoperiș pe plantația de floarea soarelui. Știind că e în greșeală și că poate fură prea mult, Elena Udrea s-a gândit să se spovedească unui jurnalist de investigații. Și așa a ajuns la Tolontan. Restul e istorie, adică pușcărie, confiscarea Loganului din dotare, procese, dește-n nas.

Patronul HexiPharma s-a gândit și el că e mai bine să nu mai ducă apă chioară în spitale pe post de dezinfectant. Așa că a căutat și el un jurnalist de investigație căruia să i se spovedească ca să înfunde pucșcăria, că ce făcea el cerea ani grei. L-a sunat pe Tolontan și restul e o tristă istorie recentă.

Am aflat că și Tăriceanu, Mitică Dragomir, Pogea, Videanu, Berceanu, Țiriac, maneliști îl vor suna cât de curând pe Tolontan.

Am dat toate aceste informații în premieră pentru că foarte multă lume ne întreabă: Cum ajung aceste investigații/anchete la Tolontan? În curând, s-ar putea să nu aflăm niciodată. De-asta am și scris.

Călin Popescu Tăriceanu a mințit în niște declarații, ca urmare va fi anchetat cumva. Dar, din surse știm sigur, asta scrie pe fața lui: Că-i mincinos. Amintiți-vă de anii 2008 când se jura dimpreună cu Băsescu că la noi nu va fi criză și că românii să stea liniștiți în lenea generală.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: