19 mai 2016

Dl Sile Gurău, directorul fabricii Avântul Mobila: Să nu facem nimic, dar să progresăm

Finala europeană de fotbal, 2016, de la Basel dintre Liverpool și Sevilla a fost o mică copilărie față de cea de la anu', 2017, de la Giurgiu dintre Astra Giurgiu și FC Barcelona. Scorul va fi de 2 0 pentru Astra, spun astrologii Federației Române de Fotbal. Biletele s-au pus deja în vânzare.

Domnul Sile Gurău, directorul fabricii de mobilă Avântul Mobila ilustrează perfect vremurile pe care le trăim prin vorbele sale înțelepte: Să nu facem nimic, dar să progresăm. Dl Sile Gurău este personajul principal din piesa lui Teodor Mazilu, Mobilă și Durere, din stagiunea Teatrului European Nicolae Bălcescu aflat pe strada 11 iunie din sect 4 al capitalei. Un text mai mult decât actual, în regia lui Victor Ioan Frunză, scenografia Adrianei Grand și interpretată excelent, e puțin spus, de tinerii actori George Costin, Adrian Nicolae, Andrei Huțuleac, Sorin Miron, Nicoleta Hâncu și Irina Bucescu. Gazde perfecte, doamna Loreta Elena Popa, PR instituției și domnul director al centrului, Nicolae Achiriloi. Cărora le mulțumim pe această cale.

Cătălin Predoiu și Stela Popescu candidează împreună la primăria generală a capitalei. Ei au ieșit la rampă ca să-și susțină programul electoral. Cel mai baban punct este sloganul: Vom Îmbrăca Bucureștiul cu Dragoste, VÎBD. Asta înseamnă că în fiecare stație de autobuz, piețe, metrou, Casa Scânteii, blocuri de 10 sau 4 etaje vor fi baloane cu înscrisul I Love You București. Cele două milioane de cetățeni ale capitalei vor lua baloanele și vor simți automat dragostea. Al doilea slogan al celor doi: Nu vă pierdeți cu Firea, este de o seriozitate cumplită și ne îndeamnă să-i votăm.

Didier Deschamps, selecționerul echipei de fotbal a Franței a declarat: Mai bine disputăm, deja am făcut toate diligențele, deci mai bine disputăm meciul de deschidere al CE de Fotbal Franța România pe terenul Astrei Giurgiu de la Giurgiu întrucât ne simțim mai în siguranță printre spectatorii giurgiuveni. Știm deja și cum se va desfășura jocul de la astrologii acoperiți ai FRF: Pas cu pas spre 2 0 pentru România. Vor înscrie mai mulți jucători, al căror nume acum n-are importanță.

La Cluj s-a lansat cartea domnului Mihai Maci: O școală incapabilă să te învețe ceva. Este vorba de școala românească. N-are poze, e scrisă serios.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: