11 aprilie 2020

HOROSCOP 13-19 aprilie


Foto GB

Colaboratorul nostru, domnul He'slikearainbow:

SCORPION Sparanghelul devenit mod de viață. Nativii îl prelucrează de la început până la sfârșit: culeg borcane, taie sparanghelul la dimensiuni, pun capace și îl exportă. Pe teve apare Condurățeanu și explică beneficiile sparanghelului. Merge la friptură. În noaptea nunții. Are vitamina B. Joi, nativii au parte de multă fericire: Iohannis face Paștele acasă.

LEU În avioanele care-i duce la sparanghel, nativii vorbesc despre țară, carantină, patriotism, despre literatură, mâncare, băutură și comerț. Ia să auzim: bă, da’ muierea lu Sandu a scăpat? Care bă? Care Sandu? Ăla care fura ceasuri în Anglia. Nu, bă, n-a scăpat. Am făcut-o toți. E și ea într-un avion, dar ea merge spre Spania, la cules de mătrăgună. Bă, nici n-am plecat și mie i-e dor de țară. Mai bine zis, mi-e dor de citatul pus de cârciumar deasupra barului, ceva din Marin Preda, zice așa, dacă băutură nu e, nimic nu e, că de câte ori citeam îmi dădeau lacrimile. Femeia lu’ Dorel făcea niște coaste de-ți cădeau coaiele. Da’ numa’ când era el plecat la virus, pe la Suceava. Se ruga să-l ia Covidu pe-acolo, c-o bătea toată ziua. Care te mai întorci în țară? Păi, nu deschide Trump granițele? Acolo nu-i nevoie de noi? Acolo ne facem polițiști, o s-avem treabă. Bravo, bă!! Avionul va face o escală deasupra Vienei. Să nu coborâți.

BALANȚĂ Nativii, supravegheați de Jupiter din casa a II a, dau meditații la fizică. Lozinca mobilizatoare: Nici o masă fără fizică. Cohorte de oameni la rând. Apoi, tobă de fizică, românii se aliniază sub atenta privire a unor băieți și culeg prin Europa ridichi, sfeclă, mure, pere, chiuvete, mașini mai mici sau mai mari, ecusoane,?, roșii, cartofi, și așa mai departe. Apoi, umplu media de minciuni. Vineri e zi plină.

TAUR De atâta fizică, în România de după Covid 19 nu va avea loc nicio schimbare în bine. O să vedeți.

GEMENI și BERBEC Vezi TAUR, că seamănă. Valabil numai dacă va mai exista România. Dacă nu, aveți grijă.

D.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: