11 martie 2016

Știri pe scurt

N-are rost să se mai deschidă dosarele revoluției române din 1989, întrucât s-a dovedit cu certitudine că morții s-au împușcat singuri. Cum a fost posibil acest lucru? Foarte simplu: Știe toată lumea acelor vremi că în piața Amzei se găseau gloanțe la alimentară.Îți cumpărai patru, să zicem, te întorceai acasă și-ți împușcai familia. Păi, cum, fără armă? Păi, pentru că aceste gloanțe, de fabricație românească se înghițeau și explodau ca un glonț adevărat și pac, dădeai ortu popii. Ori, la revoluție, au fost văzuți mii de oameni cumpărând gloanțe, așa că adevărul a ieșit la iveală de-atunci, la ce să mai redeschidem dosarul?

Există temeri ale Uniunii Europene că Turcia s-ar putea transforma din nou în sultanat. Și că primul sultan ar fi Erdogan. Și că prima acțiune militară a noii armate otomane ar fi să cucerească Viena. N-ar ține, știm de la istorie, pentru că bravii militari români cu pensii deja mărite ar apăra Europa de invazie și așa cum i-a alungat și acum sute de ani pe păgâni, așa îi va alunga și acum. Numai să treacă pe aici, că atunci, în secolul 16 s-a dovedit că armatele otomane n-au trecut pe la noi în drum spre Viena.

Știrea despre noul sultanat este confirmată și de soția lui Erdogan, doamna Emine, care a vorbit zilele trecute despre binefacerile haremului ca școală a veții importantă pentru orice mascul al imperiului otoman. Se pare că, în drum spre Viena și Paris, armatele otomane vor implementa haremul în toată Europa cu beneficii bugetare incalculabile pentru fiecare țară cotropită.

PUBLICITATE Un turc din Colentina doarme în mijlocul haremului. Apare tipa aia cu mai ca la țară, mai gros, mai înalt sau cam așa ceva. Turcul îi taie capul.

Noul rector al Academiei de Poliție din România, domnul Daniel Costel Torje, nu este altul decât actorul anonim din La Bloc, La serviciu, Nimeni nu-i perfect, Fete de măritat de pe televiziunile autohtone. Se pare că va juca episodic și în Las Fierbinți, Athletico Textila, vai ce prost serial, și în lungmetrajul Șase, vine Torje, în loc de Șase vine Poliția. Îi urăm succes. Și dânsului și Poliției Române.

PUBLICITATE Un turc își cară haremul în spate prin Europa. Toată Europa sare pe haremul lui fără niciun slogan.

VREMEA Vânt puternic.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: