12 martie 2016

Strpungerea șoselei Ștefan cel Mare

Pentru campania electorală de sector 1 la viitoarele alegeri locale, viitorul primar se va baza pe promisiunea că va străpunge șoseaua Ștefan cel Mare, în zona Perla, pentru a degaja intersecția. Sensul străpuns, subteran, va fi calea Dorobanților, iar peste linia de tramvai de pe Ștefan cel Mare se va înălța pe șine de cale ferată o supraterană care va dubla calea. În felul acesta, o celebră intersecție aglomerată bucureșteană va deveni circulabilă.

Neavând program electoral, viitorul primar de la sectorul 2 va promite același lucru. Însă în ședința Consiliului Local i se va spune că intersecția Perla este în sectorul 1. Atunci, viitorul primar va declara: Nu-i nimic. Ca să fie de folos și locuitorilor sectorului 2, la subsolul 2 al subteranei vom monta o ușă pe care cei din Colentina se pot duce acasă, că n-au ce căuta în Herăstrău. De la ușa aia până în Teiul Doamnei sau Doamna Ghica, să zicem, vor fi trotuare rulante, magazine cu chipul noului primar, Neculai Onțanu, și cu câțiva consilieri cu gradele sub cămașă.

Căutând un program electoral cu care să sucească mințile locuitorilor din comuna Bolintin Deal, mâine pomâine oraș, viitorul primar s-a uitat oleacă pe Net. A văzut străpungerea din intersecția Perla și brusc și-a adăugat-o în campanie. În discursurile pe care le ține prin satele pendente de Bolintin Deal, noul primar arată beneficiile străpungerii șoselei Ștefan cel Mare: Legumele și fructele noastre, domnilor, vor ajunge mai ușor în piețe, mai ales merele și laptele care altfel se strică și sunt date copiiilor de haleală. Noul primar va fi ales.

Aflându-se cu turma sa de porci pe șoseaua Dorobanților, ciobanul Malarie Nicotin din comuna Obedeni, județ Giurgiu, se gândea că ce bine că poate trece pe sub șoseaua Ștefan cel Mare fără să stea la stop. Turma lui avea două zeci de mii de porci și ar fi trebuit să încurce circulația vreo patru zile. Așa însă, pe sub șosea era perfect. Întâlni o barieră cu un avizier. Pe avizier scria: Întrucât campania electorală a trecut, proiectul Străpungerea Șoselei Ștefan cel Mare, va fi amânat pentru localele din 20120. Cetățenii care vor să treacă pe sub șoseaua Ștefan cel Mare sunt rugați să treacă prin pasajul din Piața Victoriei.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: