30 martie 2016

Mamaia și Eforie din Militari

Doamna Clotilde Armand, catindata de la sect 1, la primărie ne referim, nu vrea parcări, nu vrea nu-ș ce canalizare, nu vrea transport în comun mai bun, nu vrea să astupe gropile, ci taman să mute litoralul la București. Cum a văzut ea în 2003 pe Sena, în Paris. Atunci, e-adevărat, municipalitatea pariziană datorită lu' 50 de grade de-afară a pus pe malul Senei nisip, bărci, umbrele și șezlonguri că altfel mureau parizienii de cald. Acum, la București, după ce câștigă madam Armand, între Grivița și Herăstrău se vor muta Mamaia, Vama Veche, 2 Mai și Neptun sau Eforie ca să aibă bucureșteanul ce să nu mai caute la mare că oricum autostrada n-o să meargă anul ăsta. Frumos proiect. Realizabil. Noi votăm cu doamna Armand.

Doamna Gabi Firea, catindat la primăria generală a Capitalei, dorește pentru București mai multă curățenie. Nu tu parcări, nu tu spitale, nu tu canalizare, nu tu gropi asfaltate, nu tu RATB civilizat, nu tu nimic, ci numai curățenie. În sensul ăsta se va da fiecărui locuitor al Bucureștiului câte o mătură, făraș și găleată de gunoi. În drum spre serviciu, în drum spre cârciumă, venind de la serviciu bucureșteanul hop cu mătura pe jos, hop cu gunoiul în găleată, hop cu găleata la groapa de gunoi din Glina. Treabă care ar lua pe zi cam opt ore. Tot e mai bine decât să stai în mașină la Universitate. Frumos proiect. Realizabil. Noi votăm cu doamna Firea.

Domnul Nicușor Dan, catindat și dânsul la primăria generală, nu vrea nici dânsul parcări, circulație civilizată în București, supraterane sau subterane pentru aceeași circulație auto, ci dânsul vrea De 10 ani lupt pentru București. Ori, de 10 ani, dânsul a stat agățat atârnat ba de piața Matache, ba de arteziana de la Arhitectură cu aceeași cămașă de independent cum vrea să-l creadă alegătorii. Și pe dânsu-l votăm, n-aveți grijă.

Așa cum o vom face și cu ceilalți: punem ștampila pe toți, că poate vreunul asfaltează la noi în Ferentari strada care trece peste calea ferată.

PNL și UNPR strâng semnături pentru alungarea, ca să-i spunem așa, lui Tăriceanu din fruntea Senatului. Dăm știrea asta mai veche doar așa că să ne aflăm în treabă. Pentru că dacă cele două partide reușesc această vitejie, ne putem trezi cu Tăriceanu șeful DNA. Că de căzut, nu cade de nicăieri, niciodată.

Smell Dating, firmă americană de matrimoniale care propune să-ți alegi partenerul după miros. Aduci o țoală nespălată la agenție, vine ăla sau aia de vrea partener, miroase și zice: Îmi place, miroase a căcat. Sau a vanilie. Sau a flori de tei. Sau a transpirașie. Sau mai știu eu a ce. Îl iubesc. O iubesc. Și gata. E pe bune.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: