23 februarie 2016

Știri pe scurt

Situația Bernevet scapă de sub control. Numai astfel ea poate fi importată și în România. Conform normelor Bernevet locale, din Carpați, viitorii infractori vor fi luați, îngrijiți de stat, puși sub tăcere obligatorie ca să scape justiția de ascultat telefoane, astfel făcându-se economie de urechi, li se va da bani de spălat în cuve mari de șantier, vor fi lăsați să-și facă vile în locuri liniștite, ca să poată compara realitatea lor cu cea a vecinilor din aceeași categorie.

În buza localelor Bușoi a fost schimbat. El va fi mutat la ALDE. Apoi la PSD în locul Firei. Apoi la UDMR și tot așa până dă toți banii înapoi. Cu explicații, că cum se face că nici n-a ajuns bine primar și are mai mulți bani decât.

Povestea din Ilegitim, filmul românesc cu premiul criticii la Berlin 2016 este ruptă din Bernevetul norvegian. Deci n-ar fi nici prea nouă, nici prea autentică.

PUBLICITATE Un medic ginecolog găsește la un control de rutină o sticlă de lapte între picioarele unei femei. Exclamă: Prea târziu. Prea ca la țară.

Migranții care vor veni în România, vor veni și se vor stabili pe șestache, nu vom mai fi ținuți la curent cu evoluția acestora. Abia la localele din 2020 vom afla câți sunt după numărul noilor primari de diverse coloraturi. După școli și limbă. După cultura locului. Imaginați-vă în județul Giurgiu cum ar arăta femeile cu fustele-n cap ieșind la horă.

Războiul ruso turc a mai fost. Trebuie găsit altul, în care să joace și actorii români care n-au avut loc în Aferim, Ilegitim, De ce im?, Un etaj mai im și altele cu "im" la sfârșit.

Sub Ludovic Orban capitala va arăta ca nouă.

Sub Gabriela Vrânceanu Firea, că ea va câștiga, capitala va arăta și mai ca nouă. Și va mai avea o zi a ei de Sfinții Mihail și Gavrilă, pe lângă zilele zidurilor, cetății, Caragiale, maraton de energie, săptămâna economiei la CEC, fiecare masă cu peștele ei oceanic, CFR-u' e-n noi și așa mai departe.

PUBLICITATE O babă și-un moș de câte 90 de ani își numără pensiile cumulate. Le dă o sută de lei. El: Ce zici, fă, merge un Audi Q7? Ea: Da, ba chiar și o Skoda Felicia.

Libertatea de expresie de la Antena 3 se va muta la România TV. Că așa-i libertatea asta de expresie: Se mută de colo, colo.

SPORT Băieții cu arcul de la Măruță. Bravo lor.

VREMEA Va fi lipsă de ouă. Că ca mâine-i Paștele. Așa-i de cald.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: