29 februarie 2016

Crexit și Survivor cu Mihaela Rădulescu

Premiile Zmeura de Aur, acordate celor mai proaste filme din 2015, au fost obținute de filmele americane Fantastic Four și Fifty Shade of Grey, pentru că din România n-a fost trimis niciunul. Cu toate acestea, cele două prostii americane vor lua premiul pentru cel mai bun film la Premiile Gopo românești 2016, asta pentru a-i da ocazia ambasadorului american la București, Cumva Hemm, să zică: Corupția în România s-a terminat, așa că eliminăm vizele.

După modelul referendumului britanic pentru Brexit, locuitorii comunei Clejani, județ Giurgiu, vor și ei organizarea unui referendum pentru Clexit, întrucât dânșii vor să părăsească uniunea de județe numită România din cauză cu nu sunt considerați migranți. Știut fiind că aceștia din urmă au condiții mai bune de trai. Clexitul va avea loc pe 1 iunie și dacă va fi validat mamă, mamă. Pentru a da greutate internațională gestului lor, clejănenii au invitat-o la referendum și pe Mihela Rădulescu pentru o sumă modică, de care vedeta evident n-are nevoie.

ProTV dă drumul unui format internațional proaspăt achiziționat: Survivor. În cazul mioritic, supraviețuitorul va fi Mihaela Rădulescu. Dânsa se va cățăra în prăpastii, va coborî cu parașuta de pe blocuri din Militari, va astupa gropi, va mulge vaci, va împușca țânțari cu o mână până va supraviețui emisiune de emisiune. Ceva, ceva a la Dan Chișu când a făcut pe Realitatea TV ceva asemănător. Numai că celebrul Dan Chișu, după două ediții din Survivorul lui, s-a apucat de făcut omlete tot pe Realitatea TV.

Zice dl Ciprian Ciucu, independent la primăria generală a Capitalei: Nu mai mințim bucureștenii cu autostrăzi suspendate, nu-i mai amăgim cu supra sau subterane, ci ne apucăm serios de piste de biciclete, de parcări în afara orașului unde oamenii să-și poată lăsa mașinile și umbla cu metroul și așa mai departe. Nasol. Noi, care stăm la Bellu, va trebui să ne ducem mașina pe centură spre Militari, apoi să luăm metroul din fața casei. Da, chiar nasol. Sperăm să nu-l aleagă nimeni.

Cetățenii de pe strada Echinocțiului din București, sector 5, topiți după alura lui intelectuală, îl vor primar general pe Mugur Ciuvică. Sau pe Mariean Vanghelie. Că Piedone ce-ar avea? Și Bușoi ar merge. Pentru că, din sursele noastre, e voie să ai până la 10 primari generali.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: