05 februarie 2016

Știri pe scurt

A trecut un cal maro. Mergea spre guvern, la Cioloș.

Studiile de fezabilitate trebuie făcute pentru a vedea dacă România mai are rost să funcționeze, iară nu pentru autostrăzi. Autostrăzile din România au mii de studii de fezabilitate, și din cauza asta nu mai sunt bani pentru ele.

Pentru a nu mai avea intârzieri catastrofale, CFR va folosi din 2016 o singură gară, cea de Nord din capitală. Trenurile nici nu se vor mai deplasa. Te urci pe la locomotivă la Nord și cobori la Vaslui, să zicem, prin capătul trenului cărându-ți bagajele prin toate vagoanele. Cobori și te duci la MaxiTaxi.

Numai mamă să nu fii sau cam așa ceva.

Se va schimba programa școlară. Elevii învață prea mult. Se vor scoate orele de geografie și istorie, cele de fizică și chimie și se vor introduce cele în care Fecioara Maria stă cu pruncul în brațe de câteva sute de ani. De fapt, de când o știm.

PUBLICITATE Se apropie Paștele. Ouăle se vopsesc singure. Un ou albastru zice unuia roșu: O vezi pe gagica aia? Care? Aia cu țâțele mari care face ouă verzi? Da. Numai cu Hexoral poți s-o folosești.

Recuperarea prejudiciilor de la băieții ăștia penali, alde Voiculescu etc. Aceasta-i întrebarea. Nu se răspunde la ea, totul e o gogoriță de adormit copiii și de dat editurilor de lucru.

Troleul 70 își întrerupe transmisia. Lucrătorii de aici au fost repartizați pe troleul 90 care va emite de mâine discursuri cu Adrian Păunescu, Vadim Tudor și Monica Macovei, adică d-ăștia care știu democrația pe dinafară.

PUBLICITATE Se apropie Paștele. Ouăle se vopsesc singure. Un ou verde zice unuia alb scăpat nevopsit. O vezi pe gagica aia cu țâțele mari? Da. Bravo ție.

SPORT La Paris, pe 10 iunie, scorul România Franța va fi 0 la 0.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: