15 septembrie 2015

Știri pe scurt

Primii 11 sirieni care se vor stabili în România definitiv, vor fi naturalizați și vor alcătui o echipă de fotbal în Liga I. Ei vor fi antrenați de Anghel Iordănescu și nu vor juca niciun meci, dar vor câștiga campionatul național, ediția 2016 - 2017. Concomitent, echipa va mai fi antrenată și de Victor Pițurcă, Victor Jenei, și alții, cu toții foarte pricepuți.

Comunele Bolintin Deal și Vale vor fi rebotezate Siria din Deal și Siria din Vale. Localitățile vor fi vopsite în negru, iar moscheile tot în negru, ca să se deosebească și să poată fi recunoscute. Vâzând că e mai bine să fii sirian, pentru că poți munci mai ușor în Germania, țiganii locali se vor înregistra la primărie ca sirieni. Primarii sirieni ai celor două comune, domnii Vasile Decuseară Ion din Deal, și Petrică Noroc din Vale, vor pleca la studii la Damasc, ca să studieze luarea de mită la sirieni.

Primele șase femei siriene stabilite la București, vor alcătui o echipă de baschet. Ele vor fi antrenate de un american celebru, din părinți sirieni, și vor juca numai în NBA. Cu această ocazie, se va lansa baschetul în șase pe plan mondial, baschet la care vor adera Rusia, Spania și 200 de echipe germane, toate feminine.

Jumătate din cei aproape 600 de parlamentari români vor face loc altora sirieni. Cei 300 de viitori parlamentari sirieni din Parlamentul României, dimpreună cu Gabriel Oprea și Rovana Plumb se vor ruga de cinci ori pe zi la Allah ca să treacă câte o lege.

PUBLICITATE Un sirian trece pe actuala Calea Siriei, fostă Calea Victoriei din București. Vede o româncă frumoasă. Îi spune: România, plai islamic. Femeia îi dă cu o bâtă în cap. Apare sloganul: Mai bine român decât sirian, Mai bine cu fustă scurtă decât cu căcatul ăla negru pe noi.

Auzind Angela Merkel că în România sirienii și românii trăiesc în consens, că au echipe de baschet și de fotbal, că merg împreună pe Calea Victoriei, că gătesc numai mâncare siriană, că iau mită după un model sirian mai isteț, a lăsat cancelaria germană și a venit la București pentru a candida la locale. Dânsa țintește primăria sectorului 2 bucureștean, de unde, înțelept, Onțanu ar trebui să se retragă. Nu de alta, dar vor fi arestați toți primarii al căror nume începe cu O.

Sirienii IT-iști din Pipera, în număr de câteva mii, vor organiza duminică 20 septembrie un marș cu următoarele doleanțe: Întrucât se înțeleg atât de bine cu românii, ar fi normal să fie lăsați să facă export, furăciuni, evaziuni prin firme de consultanță, răpiri, șantaj și escrocherii în locul românilor. Dacă nu li se vor aproba cererile vor pune mâna pe arme sub deviza: România pământ sirian.

PUBLICITATE Doi sirieni stau de vorbă pe actuala Calea Siriei, fostă Victoriei: Ce-i, bă, România asta? Un căcat, furăm tot și ne cărăm în Germania, cum fac și ei.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: