14 septembrie 2015

Bazaconii

Cursa de 8 metri plat din cadrul Campionatelor Internaționale de Atletism de la Clejani, 2015, a fost câștigată de sportivul local Patru Lalopată, care a alergat distanța în 5 secunde și câteva zecimi. Sportivul american clasat pe locul doi l-a invitat în Statele Unite, unde această cursă se aleargă pe distanța de 9 metri plat. Ajunși la New York, cei doi sportivi, Patru Lalopată și Petter Cavendisch s-au căsătorit instantaneu, iar domnul de-acum Patru Lalopată, după nuntă s-a stabilit în Las Vegas. Aici și-a deschis un cazinou cu banii de la nuntă, a construit o pistă de 9 metri, l-a angajat pe super sportivul Petter Cavendisch și l-a pus să alerge de 10 ori pe zi această distanță în cadrul programului de divertisment desfășurat seară de seară la bar. Astfel visul româno american s-a împlinit și este urmat acum de mii de tineri români specializați pe distanțele de 10 metri plat, sau 11 și chiar 12, maximum permis.

Sirianul Mehmet Belgrădeanul, instalat de două zile în Casa Poporului din București, în cadrul programului pentru refugiați Casei Poporului Câți mai mulți Refugiați, a declarat pentru cotidianul Adevărul: Nu, nu este mare pentru noi această cazarmă, avem loc de ședințe parlamentare, de bătăi în cazul în care cineva ne fură haleala, vom vota legile pentru români, pentru că nu vom mai da voie nici unui parlamentar să intre în clădire, așa e contractul, vom dărâma zidul dinspre Parcul Izvor ca să avem perspectivă spre Dâmbovița, că noi dacă n-avem apă ne ceartă Allah și facem urât cu AKM-urile, vom da foc lucrărilor din Muzeul de Artă Contemporană, ca așa se cade, și vom construi la fiecare etaj câte o moschee. Credem că e un program perfect de socializare.

Gigi Becali a declarat că va primi 1.000 de refugiați, dar va avea grijă să nu-i trimită nimeni, ca să nu aibă bătăi de cap și să rămână doar cu o declarație voioasă pentru imaginea sa și pentru popor. Pe locul pe care ar fi vrut să primească mia de refugiați s-a instalat o vacă. Animalul și-a adus calculatorul, vițeii, boul și amantul, că la vaci e voie la vedere. Au început să bea. Comentau: Bă, că Oprescu, că boul ăla de Iordănescu, că șpaga la vaci are voie?, dar la boi?, că dentiștii de vaci d-asta pleacă, din cauza pliculuii, și așa mai departe. S-au îmbătat și locul pentru mia de refugiați a început să fie strâmt, pentru că în realitate avea doar 10 metri pătrați, un pat și o chiuvetă nemontată. Animalele au scos un chibrit și au dat foc stabilimentului, oferindu-i lui Gigi Becali scuza sinstrului pentru a nu-i primi pe refugiați.

Denis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: