30 septembrie 2015

Ne mai uităm și noi la tv

La Capatos apar cele 80 de neveste ale lui Guță cu Guță cu tot. Guță, mascat într-o burtă enormă, stă pe o canapea acoperind-o de cărnurile proprii. Nevestele încep cârâiala: Că i-a luat banii, că a luat toporul, că nu se regula numai cu ea, ci cu toate, că cei 19 copii gemeni n-au urechi, că la țambal nu poți cânta olog, că unul din copii aleargă fără ambele picioare suta de metri în opt secunde. Una îi dă o palmă celeilalte. Una blondă zice: Să-mi halești pizda. Până aici, Guță se ridică și le ia la bătaie. Ia un reflector, dă cu el în cap uneia. Capatos râde. Guță ia un operator cu aparat cu tot și dă alteia în cap. Curge sânge. Canapeaua se desumflă. Vine ambulanța. Și așa mai departe. Totul în direct.

La Berecleanu câteva accidente. Un copil de 2 ani fură mașina lu' tac'so și merge în Centrul Vechi. Aici găsește o fetiță de 3 ani. O sărută. Din gura fetiței cad doi dinți. Băiatul de 2 ani o suie în mașină. O violează în mers în drum spre dentist. Apare un stâlp. Poc în el. Copiii mor, lăsând două perechi de părinți orfani pe viață. Ba nu, o pereche mai are acasă unul.

O muscă locuiește într-o solniță. Într-o dimineață își face bagajele cu gândul de a emigra la Paris. Zboară ea ce zboară pe deasupra lui A1, când la o curbă apar două TIR-uri. UNul o vede, zice celuilalt: Uite-o, bă, pe aia care ne-a futut toată naptea. TIR-urile strivesc musca între ele.

Crime la Esca. O babă are un topor de cinci metri. Abia îl ridică. Apare un puști de 10 ani cu poftă de sex. O ia pe babă, o răsucește în pat, îi ridică fustele. Ia sexul de unde nu-i, baba îl ascunsese. Enervat, cu lacrimi în ochi băiatul ia toporul de cinci metri și-i crapă babei capul.

Un bărbat gelos de 35 de ani, abia întors din Spania cu o mie de euro la el bea într-un bar din comuna Șanțu Florești. Bea zdravăn. Pune ochii pe barmaniță. Îi sparge o cană în cap. Barmanița și ea. Apare poliția. Barmanița, mai aprigă, ia o masă și-o frânge în capul spaniolului. Omul cade mort la pământ. Dar și barmanița cade mort la pământ. Ca și polițistul. Iată unde duce băutura fără măsură, trei crime într-o seară de toamnă taman când Iohannis e la New York.

Fotbal la Digi. Unul de la Steaua pasează unuia de la ASA. E gol. Apoi, unul de la Dinamo pasează unuia de la Steaua, iar e gol. Petrolul înscrie și el în poarta Chaijnei, Hagi își pune tălpile în ciment, Viitorul Cța înscrie cu același jucător de mai sus în poarta Craiovei și uite-așa, după un meci disputat comentatorii din studio în loc să ne explice prostia din terenurile românești de fotbal, zic că ce genial a pasat Panduru.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: