26 ianuarie 2015

Ştiri pe care am fi dorit să le auzim

La împlinirea frumosei vârste de 97 de ani, ieri 25 ianuarie 2015 tovarăşul Nicolae Ceauşescu a sărbătorit la restaurantul Nicoreşti un mic şi-o bere cu tovarăşii Ion Iliescu, Teodor Stolojan, Octav Cozmâncă, Virgil Măgureanu, Nicolae Manolescu, Alexandru Arşinel, Stela Popescu, Florin Piersic. Au cântat nişte colonei şi generali în uniforme populare, din cei pe care-i vedem zilnic pe teve, care sunt rapsozi populari autentici.

Tovarăşul Nicolae Ceauşescu a inaugurat ieri 25 ian 2015 cu ocazia împlinirii înţeleptei vârste de 97 de ani autostrada Bucureşti Piteşti Sibiu. Au participat Ioan Rus, Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Ecaterina Andronescu şi Victor Ponta.

Cu ocazia împlinirii a 97 de ani, dintre care 95 de luptă revoluţionară, a tovarăşului său de viaţă Nicolae Ceauşescu, tovarăşa Elena Ceuşescu a inventat bobul de fasole, biletul de tramvai şi fructele mango.

Într-o fotografie remisă nouă de Reuters, tovarăşul Nicolae Ceauşescu escaladează munţii Bolintin, judeţ Giurgiu, pentru a pune steagul pe cel mai înalt vârf din acest masiv, Ciorogârla, cu ocazia împlinirii vârstei de 97 de ani.

În legătură cu dezvăluirile din dosarul Microsoft, tovarăşul Nicolae Ceauşescu a declarat ieri 25 ianuarie 2015: Când o face părul mere şi răchita micşunele, să jucăm la păcănele, ha, ha, ha!!!! Au râs împreună cu el, moderat, toate guvernele care l-au succedat pe al său, cel de dinainte de decembrie 1989.

Tovarăşul Nicolae Ceauşescu şi-a lansat dimpreună cu tovarăşul Ion Iliescu, cu ocazia împlinirii vârstei de 97 de ani a primului, la librăria Mihail Sadoveanu din Bucureşti volumul: Răchită şi micşunele pe calea progresului.

La cina de la Neptun organizată cu ocazia aniversării a 97 de mărţişoare prinse în pieptul de revoluţionar al tovarăşului Nicolae Ceauşescu, a participat şi Todor Jivjov, liderul poporului bulgar, în vârstă de 100 ani. Dânsul a declarat: Noi, cei de-o parte şi de alta a Dunării trebuie să ne facem în continuare de cap. Vorba cântecului bulgar, care circulă şi la sud de Carpaţi: Leka nuci, leka nuci, hai să dăm cu toţi la buci!!!!

Cu ocazia împlinirii luminoasei vârste de 97 de ani, pe 25 ianuarie 2015, tovarăşului Nicolae Ceauşescu i s-a înmânat un ecuson inscripţionat: Je suis Iulian Vlad şi mulţi alţii.

Agenţia CĂLIMARA





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: