17 martie 2010

Analitice sint caile Domnului

De Google Analytics vorbesc. Scriu de 6 zile pe blogul asta. Contoarele imi arata vreo 2oo si ceva de curiosi patati cu cerneala pe nas, insa GA zice ca am avut 0 (zero) cititori! Jur ca n-am umblat la setari, acestea datind de pe vremea cind am adaugat calimara punct com pe lista. Aseara am adaugat calimara punct blogspot pe niste motoare de cautare, urmind niste sfaturi de cum sa cresc vizibilitatea blogului. Exista vreo explicatie pentru zero-ul ala barat cotidian? LE 17.03: Asa da! Am sters calimara punct blogspot de pe GA si am repus-o la loc. Nu mai am istoric, dar am cititori. Ca sa nu mai zic de saltul aproape mortal de pe ZeList peste aproape doojdemii de pozitii.

5 comentarii:

  1. Iar ma dau eu mare, de clasa a V-a, da' bagasi codul ala de la goagal analitic pe site-ul lu' matale, asa cum zice la pagina de ajutor (respectiv, help, aide si ce-o mai fi)? Ca daca nu, de unde sa-ti gaseasca gogal cititori? Ca nici el nu-i asa de destept precum pare.

    RăspundețiȘtergere
  2. poate n-am fost suficient de clara, da' blogul e pe GA de ani de zile, deci si codul e de ani de zile bagat acolo unde trebuie. pina am reinceput sa scriu pe blogul asta aveam citiva cititori pe zi. acu' nu mai am nici unul!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum, cand ai schimbat tema, s-a schimbat si codul care sta in spatele sau si, cu siguranta, codul a fost sters. Vrei sa te uiti sa vezi daca bucata de cod de la GA mai este la locul lui, adica inainte de < / body> ? Merci.

    RăspundețiȘtergere
  4. este posibil.
    desi tema eu am schimbat-o ieri, iar zerourile curg de citeva zile.
    numai ca eu habar n-am cum arata codul despre care vorbesti. presupun ca trebuie sa reinscriu blogul pe GA pentru a-l avea.

    RăspundețiȘtergere
  5. cel mai simplu pentru mine a fost sa reinregistrez calimara pe GA. era prea complicat sa aflu unde e eroarea, am cautat in matze, m-am enervat, am pierdut timp aiurea. aveam o gramada de date disponibile, timpul petrecut pe site, harta, navigator etc si, totusi, cititori zero.

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: