09 august 2020

IF


Dacă ar fi ștearsă granița dintre România și Bulgaria, cele două țări fiind identice, bugetele lor, reunite, l-ar putea cumpăra pe Messi. Atunci să vezi fotbal, atunci să vezi mafie, turism și decăderea Barcelonei din postura de cel mai vizitat oraș al lumii. Pentru că turismul mondial s-ar putea muta în arealul Giurgiu Ruse.

Dacă echipa de fotbal Dinamo ar fi fost lăsată să retrogradeze, ca apoi să dispară totalmente din fotbalul românesc, soccerul autohton și-ar reveni în forță.

Dacă echipa de fotbal Steaua ar fi lăsată să dea faliment, în fotbalul autohton ar exista speranțe de însănătoșire.

Dacă securitatea pe cap de locuitor din România ar fi mai mică, atunci securitatea pe cap de locuitor din România ar fi mai mare.

Dacă în filmele artistice turcești limbajul fluierat este banal, atunci în Gomorra lui Porumboiu e la fel. Problema ar fi că cine pe cine.

Dacă exportul de chiuvete pentru spălat pe mâini ar redresa economia țării noastre, atunci am avea banii pentru a ne muta în locul Angliei. Vis milenar.

Dacă nu-i cap, vai de picioare. Zicală românească care promovează România Normală și Educată pas cu pas. Cacofonie intenționată de studiat în mediul online de milioane de copii români cu tablete.

Dacă România ar fi fost parte a Tratatului de la Versailles atunci ar fi revendicat doar capra moartă a vecinului.

Dacă Sharon Stone, foto, ar fi jucat în filmul românesc Un comisar acuză, atunci secvența sexoasă cu Sharon și desuurile ei ar fi fost jucată de Sergiu Nicolaescu.

Dacă Ianis Hagi joacă fotbal pe pâine......Păi, vedeți? Ceva e-n neregulă.

D.D.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: