18 noiembrie 2015

Știri pe care dorim să le auzim

Căutăm în dicționar cuvântul tehnocrat și aflăm că: tehnocrat e atunci când îți zice SRI-ul că ești. Altfel ești doar un amărât de ceva, de ceva ce te chinui să faci bine în viață tu cu nevasta și degeaba.

Strada n-a cerut publicarea dosarelor CNSAS pe Net, dar guvernul Cioloș, sensibil la vremuri și la schimbări, o va face. Să te ții atunci hore de bucurie și veselie nu spunem de ce.

Aflând că tehnocrația planetei s-a mutat la București, surorile Williams, Sharapova, Panneta, Djokovici, Nadal, Messi și alți sportivi de top ai lumii se vor muta în România unde vor lua lecții de tehnocrație de la Ion Țiriac.

Alain Delon, 80 de ani, auzind și el de tenocrația desăvârșită de la București, a cerut studiourilor de la Buftea să-i scrie un film în care el este un tehnocrat care mai poate la femei și la vârsta asta. Proiectul a fost luat în primire de Monica Macovei, Onțanu și câteva ong-uri care au terminat de învățat franceza.

Astăzi, 18 nov, începe Gaudeamus, târgul de carte, de la Romexpo. Editorii s-au pregătit numai cu volume pentru tehnocrați. Cum în România se citește enorm, cel mai căutat titlu va fi "Și tehnocrații plânge câteodată", o carte sentimentală, emoțională, lirică numai când te gândești că tehnocrații ăștia până mai ieri stăteau liniștiți acasă ascultând Holograf și acum sunt în bătaia vremii.

Din noul guvern de tehnocrați la rectificarea din primăvară va face parte și Arsenie Boca.

Pe tăblițele de la Tărtăria scrie clar că autostrada Sibiu Pitești nu este a noastră și nici a urmașilor noștri ci este a următoarei coaliții guvernamentale de după alegerile din 2016. După aia naiba mai știe.

Guvernul de tehnocrați ai lui Cioloș își va da imediat seama, credem că marți 24 nov, ora 14, 2015, că dacă vom fi conduși în continuare mediocru spre prost lucrurile de până acum din România s-ar putea repeta.

Începeți să le scrieți lui Moș Nicolae și Moș Crăciun de astăzi pe blogul nostru, la comentarii. Aida fiind în Suedia garantăm rapiditatea mesajelor.


Agenția CĂLIMARA

3 comentarii:

Lăsați răspuns aici: