25 octombrie 2013

Revista presei străine

Dudeşti Incognito, publicaţie rar văzută pe tarabe. Victor Ponta lansează linia vestimentară Chevron. Pantaloni Chevron, pălărie şi cămaşă aşişderea. Media TV comentează: îi stă bine, nu-i stă bine? Mai ales că pălăria-i cade pe ochi, pantalonii sunt pentru Ghiţă Mureşan şi aşa mai departe. Iese să explice situaţia Liviu Dragnea, care spune că odată cu federalizarea României, nu numai că se vor pierde urmele banilor şutiţi de baronii locali, dar Chevron îi va face premierului o altă pereche de pantaloni. Articolul are o notă optimistă.

Chiajna Mail, cotidian de stânga. Aici programul Prima Casă funcţionează perfect: cei de până în 30 de ani, chiar dacă necăsătoriţi, trebuie să aducă mai întâi o adeverinţă că au fost la corul din comună, că se spală păe dinţi şi că se tund ori de câte ori se tunde şi Andreea Marin la nu ştim care emisiune. Cu aceste hârtii se merge la bancă. Banca nu dă bani decât dacă eşti de stânga. Te faci de stânga, dar afli că banii s-au terminat, pentru că au fost daţi celor de dreapta ca să-i susţină pe cei de stânga la alegerile care au loc degeaba în România. Urmează sinucideri în masă.

Codlea News, săptămânal acid.Un concert rock de dreapta plătit de PSD, care este acuzat că e de stânga. Dar cei de centru dreapta o contestă pe solista vocală a trupei, care solistă susţine în versul de refren că: M-a făcut mama oltean, că tata era liberal, şi mama aşa şi-aşa/Nu mai vreau să fiu oltean, vreau să fiu liberal, mie-mi vine să mă ..... ceva cu ral. Trebuie să spunem că publicul, format din tineri de centru dreapta, de stânga şi iar de dreapta au aplaudat furtunos acest refren, întrucât microfoanele oricum nu mergeau.

Lumina Post, publicaţie maritimă. Câţiva marinari încercaţi încearcă să ajungă înnot la Braşov. Pe DN1 se înnoată însă bară la bară. Tinerii obosesc. Se înscriu în PC, Partidul Comunist sau cam aşa ceva, sperând la condiţii mai bune de înnot, pentru că au văzut că moderatorii de acolo au ajuns înnot la New York. Ei n-ajung la NY pentru că partidul n-are bărci, are doar o televiziune, care nu ştii cui se adresează. Tinerii marinari renunţă şi se înscriu în PRM, auzind că Vadim Tudor are vreo câteva milioane în Elveţia. Aşa o fi.

Agenţia Denis.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: