16 octombrie 2013

Ştiri pe scurt

* Generalul de brigadă Marin Cofetaru, prietenul nostru, apără de zor Constituţia României. În această calitate îşi construieşte o vilă între munţii Bucegi, departe de DN1, dar aproape de DN2 ca să ajungă repede la mare în cazul în care Constituţia o cere.

* Tata lui Ionel.

* În anul 2880, 16 martie, se sfârşeşte pământul, zic americanii de la NASA. În acest caz, românii care mai rămân între Carpaţi, probabil 3 după dezastruoasa emigraţie de după 1989, vor trebui să-şi ia cu ei toate pomenile electorale de care au avut parte: bocanci, ulei, ţigări şi zahăr. Ca să facă cu ele ce? Păi, ce fac şi acum: să şi le bage-n cur.

* Olanda a bătut Turcia, ca să mergem noi la baraj. Dar Olanda nu ne vrea în Schengen. Păi şi atunci e normal? Nu era mai bine să bată ei şi Estonia, şi Turcia, şi Ungaria şi să ne primească şi-n Schengen? Şi să-l facă pe Piţurcă moştenitorul tronului olandez? Ba da.

* Podul de la Calafat Vidin va fi mutat pe Mihai Bravu unde gropile sunt ceva normal.

* Lacrimile Biancă Drăguşanu ne costă o mie de euro pe zi. Altfel de ce-ar plânge această fată de nimic?

* O melodie Holograf, nu contează care, are, în medie, 30 de mii de accesări pe YouTube. O melodie Rihanna ft Eminem are, pe acelaşi YouTube, cam un miliard de accesări. Tot în medie. Despre ce vorbim?

* România nu va mai participa la Eurovision 2014, din cauza banilor. Poate se termină în acest fel cu impostura unui Dan Manoliu. Şi cu a altora, că nu e singur.

* Cutremurul ce stă să vină. Nasol.

* Generalul de brigadă Marin Cofetaru, prietenul meu, cel care apără când poate Constituţia României, a dat ordin armatelor sale să părăsească câmpul de luptă. Şi atunci, armata formată din opt milioane de veveriţe s-a retras în pădurea apropiată. Dintr-un tanc cu deschidere la mare, generalul de brigadă Marin Cofetaru, prietenul meu, a urmărit marea retragere şi i-a spus amantei sale, Matilda Blur: Te iubesc.

Agenţia Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: