02 octombrie 2013

Şansele după Chelsea

Suntem morţi după fotbal şi după înfrângerea de aseară a Stelei ne-am dat seama că mai sunt şanse de calificare. * Ia, să le vedem: 1. Dacă jucăm cu Chelsea la Zimnicea fără niciun jucător englez şi batem cu 2 la 0, coroborat cu FC Basel care pierde la Shalke 04 cu 0 la 8, atunci prindem locul 3 în grupă, calificabil. * 2. Dacă toată România emigrează în Anglia şi înnoată în Tamisa până când valurile astupă Stanford Brige şi dacă regina lasă moştenire lui Latovlevici un pahar de aur cu care sportivul se poate scărpina la ochi, da, şi atunci ne calificăm chiar dacă Gigi Becali mai ia trei ani din alte cauze. * 3. Dacă Tănase dă mereu peste poartă, deşi e un jucător valoros, dacă Tatu se întoarce în Brazilia şi se apucă de cântat cu Red Hot Chilli Peper, dacă MeMe Stoica avortează o sarcină de cinci luni în mijlocul stadionului, da şi atunci ne calificăm în primăvara europeană. * 4. Dacă Ponta dă un decret prin care cei care ratează la Steaua să fie scutiţi de minerit şi de armată, dacă Vasile Blaga intră-n teren alături de Chelsea şi ia la bătaie pe cineva, da, şi atunci ne calificăm. * Deci e simplu, nu trebuie să fim mâhniţi, pentru că fotbalul, a spus cineva, se joacă până-n ultima clipă, ori la noi, la români, ultima clipă este peste vreo 50 de ani când Românica va rămâne goală. * Depopulată adică, fără niciun locuitor, toţi fiind plecaţi se joace la Chelsea. * În ţară rămânând, ştim din surse sigure, Petre Roman şi Ion Iliescu, ca să păzească cu preţul vieţii secretele revoluţiei din 1989. * Şi şa mai departe.

Denis

2 comentarii:

  1. Nu cred ca peste 50 de ani vom avea un fotbal adevarat. Mai degraba peste 800 de ani, perioada in care CFR va reusi sa reabiliteze toata infrastructura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate cu CFR, dar fotbal adevărat deja avem. Nu te uiţi cum trag la poartă jucătorii români? Nu te uiţi cum driblează? Nu te uiţi că n-ajung la nicio poartă, doar rar la a noastră şi-atunci înscriu?

    RăspundețiȘtergere

Lăsați răspuns aici: