14 mai 2017

Alianța Strada, "Bă, Brad Pitt" și Lidîl Lidîl

Era nevoie de un nou partid. Unul care să izvorască din stradă precum o groapă, un gheizer, o șină de tramvai sau o lamă de curățat zăpada. Un partid care să spuie păsul oamnenilor care stau în stradă: polițiști, homeleși, barmani, femei cu treabă, șuți de buzunare, fraieri în stații de tramvai și așa mai departe. Pentru ei a luat ființă partidul "Alianța Strada". Ne-am înscris și noi și vrem să răspundem în această formațiune politică de strada noastră aflată în Ferentari. Vrem să fim senatori de Ferentari și pentru asta suntem dispuși să facem alianțe cu PSD, ALDE, România 100 și PMP. Apoi, după ce ne vom instala în senat, vom lupta pentru binele străzii: vom mări taxele, vom inunda carosabilul, vom mări taxa pe gospodărie în funcție de câte televizoare sau găini au fiecare, vom ridica mașinile staționate regulamentar și câte și mai câte ne permit obrăznicia, tupeul, meditațiile la fizică pe care le-am luat și indiferența la nevoile oamenilor. Așa!!

Oana Lisa vrea să fie mamă, dar Viorel Lis nu mai poate. Nu mai vrea de fapt. Nu mai are răbdare cu pempărși, biberoane, cu căruțul și-l credem. Așa că i-a spus Oanei: fă copilul cu altcineva, io-l recunosc și cu asta basta, îți îndeplinești menirea de mamă. Oana Lis s-a dus la Hollywood și a vorbit cu Brad Pitt: "Bă, Brad Pitt, fă-mi un copil." Brad a spus că nu poate, că-l vede lumea. Poate dacă joacă amândoi într-un film și acolo se suie în pat și așa mai departe. Oana s-a întors la Viorel și i-a cetu bani de film, de Cleopatra, că foștii primari au încă salariul din care să trăiască, cam o mie de lei pe lună. Lis i-a dat și așa au început filmările la Cleopatra cu Oana și Brad în rolurile principale. Prima secvență e chiar aia cu patul. Ei se suie în pat, și recuziterii n-au găsit decât un copil negru. Așa că Oana s-a întors cu un copil de culoare la București, copil care va candida la următoarele prezidențiale din 2019. Succes.

Melodia care a adus pentru România locul 7 la Eurovision 2017 va deveni din Yodîl Yodîl Lidîl Lidîl. Ea va deveni imnul noului partid Alianța Strada și va fi cântată de toți oamenii care s-au înscris în acest partid. După intrarea în Parlament, Lidîl Lidîl va deveni imnul oficial al Camerei Deputaților unde oamenii străzii, cum li se va spune acestor noi membri de partid, vor avea majoritate.

Mai pe toate știrile teve aflăm că blocul construit în coasta Catedralei Sft Iosif trebuie demolat. Și țin-te vorbăraie că cineva a zis și-a făcut că te doare capul. Însă niciodată la astfel de știri nu afli cine a construit blocul, cine a dat aprobările, de ce trebuie dat jos, unde nu s-au dat șpăgile și tot tacâmul. Ori, de știri d-astea n-are nimeni nevoie. Cred că se-nțelege ce-am vrut să spunem, dacă nu, asta e, n-au decât să demoleze și catedrala c-abia atunci vom afla cine tot face blocuri și cu ce bani.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: