20 iulie 2016

Presa străină

THE BOLINTIN TIMES - Prin Bolintin umblă un morcov stingher. Nu știe în ce cur să intre. Se duce la PSD. Aici nu se poate, pentru că nimeni nu are aprobare de așa ceva, nu s-a mai auzit adică. Morcovii vin numai de la centru, dacă ar folosi alții pesediștii locali ar fi dați afară de la muncă. Singura formă de șantaj. Atunci, morcovul se duce pe câmp. Trece un urs. Morcovul și Ursul vorbesc. Adică nu vorbesc, că ursul ia morcovul și-l halește. SRI-ul local face apoplexie. Zona e evacuată. Află Angela Merkel. Mamă, mamă!!

CĂLĂRAȘI JOURNAL - Apa Dunării transportă mătasea broaștei. Ilegal. Echipa de control a primului ministru vine la fața locului. Cântărește mătasea. Sunt 100 de tone. Încurcat în mătase este și un biban. Bibanu zice corpului de control: Vă fut muma-n cur!! Află SRI-ul local, află Angela Merkel, află Putin. Summit la Călărași. În timpul summitului se proiectează filmele lui Sergiu Nicolaescu. Unul din ele atrage atenția. Este despre Mătasea Broaștei, o tipă care apare goală într-un camion. Nicolaescu o împușcă.

BUCUREȘTI WEEKLY - Pe Calea Rahovei se vând pepeni. Este inflație, supraproducție. Aflând de criza de medicamwente din spitale, producătorii își cedează recoltele de pepeni fabricilor de medicamente. Acum din pepeni se fabrică penicilină, medicamente oncologice, pempărși, piramidoane și seringi. Inițiativa ajunge la urechile SRI. Află și Angela Merkel. Un producător leșină. Un tren cade în Mediterană. Un avion îl calcă pe Erdogan. Este nenorocire, astfel că producția a trebuit oprită.

GĂRÂNA CHRONICLE - În seara a treia a festivalului aniversar de la Gărâna, domnul Florian Lungu a spus un banc excelent: Un tip iubește o tipă. Cam cu năzbâtii. El ia o bâtă, ei îi cad chiloții. Ea ia o bâtă, lui îi cad chiloții. Apare soacra. Amândoi o lovesc cu bâtele, soacrei îi cad chiloții. Și tot așa cu toți locuitorii localității Văliug, judeș Caraș Severin. Când cantitatea de chiloți a fost suficientă, tinerii se duc la târgul din Reșița. Sunt arestați. Află Merkel. Află Iohannis. Se oprește producția de chiloți a României. Gata. Se râde tare la banc. Se râde foarte tare.

MIMIȘOR DIMANCHE - Un tânăr trece printre grataragii de pe Valea Ursului din Bușteni. Are o carte în mână. Le zice: O carte citită e un grătar pierdut. Grataragii sar la bătaie. Află Merkel. Află Erdogan. Află Hollande. Ce mai vreți?

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: