10 decembrie 2015

Drepturile ciobanului

Prin lume, prin democrațiile spre care tindem se pun cipuri. Întâi copiii, apoi toată planeta. Suntem urmăriți prin telefon, carduri, amante, facebook, internet, în mașină, în pat, în bucătărie, în concediu, la nepoată, la mama, la servici și pentru că nu ajungea vom purta cipuri. Cipurile vo fi conectate la un calculator planetar. Să ne rugăm la Dumnezeu ca acest calculator să fie în Pipera și de el să răspundă Oprea, Șova, Udrea, Videanu, Tobă, și ceilalți pe care degeaba îi pomenim că se știu.

De azi înainte ciobanii singuri au dreptul la un câine. Ciobanii doi au dreptul la doi câini. Ciobanii trei au dreptul la trei câini. Dacă câinii nu-și mai pot plăti rata la bancă la prima casă, casa e luată de bancă. Așa și? Păi, dacă nu-și mai pot plăti rata pot lua casa ciobanului în care să facă în continuare lapte, ouă, brânză și blană. Așa și? Păi, în acest fel crește turismul în România. Cum? Păi, vin turiștii, văd ciobanul cu un câine și zic: Uite un cioban cu un câine. Și scot pistolul și-i împușcă. Și tot așa până când industria de pistoale crește sută la sută. E vorba de pistolul românesc Carpați. Aceste reglementări poartă de astăzi numele de Drepturile Ciobanului.

De anul viitor vom plăti taxele cu cardul. Dar pentru că funcționarii nu pot fi dați afară de la ghișee, plata se va face în felul următor: Vine funcționarul acasă la tine, îi dau cardul, îi dai Pinul și te culci. Funcționarul merge la banca la care lucrează, mănâncă bine de pe cardul tău, își oprește comision și ți-l aduce înapoi. Cu taxa sau fără taxa plătită? Nu se știe, legea nu spune.

A început Festivalul Studențesc al Universității Hyperion. E valabil până pe 11 decembrie a.c. Mergeți azi și mâine.

Europenele de Fotbal din 2020 repartizate în România își va ține meciurile în metroul care va aduce echipele de la aeroport. Și asta doar o stație, atât cât va fi terminat până atunci.

La Crinuța Dumitrean la birou poștașul sună întotdeauna de două ori și de fiecare dată este Ioan Olteanu.

Agenția CĂLIMARA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: