17 decembrie 2015

Minciuni fără dovezi

ALDE Tăriceanu funcționează după legea partidelor: mii de membri în 15 județe și așa mai departe. Ia bani de la buget după legea partidelor și așa mai departe. Corpul de control al nu știm cui își face datoria și așa mai departe.

În juriul de la Românii au Talent lângă Florin Călinescu vor fi aduși noi jurați: Andreea Marin, Mitică Dragomir și Partidul M10.

Autostrada care face legătura dintre Sibiu și Orăștie va trece, din 2016, și pe la Eroii Revoluției. Ea va prelua o parte din traficul spre Valea Prahovei direcționându-l spre Valea Neajlovului, important obiectiv turistic.

PUBLICITATE O babă veche, foarte veche face micșunele pe toate părțile. În jurul ei, curând, sunt milioane de micșunele. Apare un moș cu sloganul: Câte minute meriți atâtea capeți: Două.

Spectacolele de la Nottara se vor juca în Foișorul din Cișmigiu. Între orele 12 - 14. La ce repertoriu are teatrul orele sunt foarte bune.

Filmul românesc Aferim va fi cuplat cu filmul românesc Un etaj mai jos, numindu-se Aferim, dar un etaj mai jos, și va avea premiera la Cannes, cum altfel?, în mai 2016. În film, un tip sună la ușă. Zice: Am venit după Aferim. Răspuns: Da, da' un etaj mai jos. Este finalul uluitor al filmului în care personajul care a sunat la ușă coboară un etaj mai jos și uită să sune la ușa de la un etaj mai jos ieșind din bloc copleșit de gânduri și introverteli personale, că despre asta este vorba.

Bugetul pe 2016 a trecut. Din el, 5 lei for fi dați partidelor, ca să funcționeze la parametri normali.

Bucureștiul, va zice Bușoi, port la Dunăre, Mediterană și Atlantic. Din Atlantic orice bucureștean va putea lua o bărcuță ca să se plimbe în Triunghiul Bermudelor căutând epave ale flotei române. Când găsește una, să zicem, vine cu ea în spate la ANAF. Controale chestii, că de unde o are, și ia patru ani de pușcărie cu executare. Este o nouă formă de turism, zice Bușoi, pe care o recomandăm pensionarilor și surdo-muților, pentru care, de altfel, se va edita și un cd cu Holograf.

Că tot pomenirăm de Holograf, s-a aflat că legendarul grup rock românesc va efectua un turneu în mai multe orașe europene: Dej, Zimnicea, Constanța, Lehliu, Ghimpați, Bicaz și Putna. Biletele sunt deja în vânzare deși turneul ține doar o zi: 1 martie 2016.

PUBLICITATE O babă face micșunele, pere, mere, alune și mazăre pe toate părțile. Apare un moș cu o găleată și-i dă cu ea în cap. Baba moare. recolta ia foc. Din studio nimeni nu bagă sloganul.

Denis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați răspuns aici: